Glutenfri ukemeny, uke 17/2016

Oppskrift Blomkålpizza Glutenfri Pizzabunn Blomkål Glutenfritt Mel
Kjøttfri og glutenfri meny. 
Denne uka tenkte jeg å vise fram et lite utvalg av bloggens glutenfrie oppskrifter. Her finner du blant annet gryterett med quinoa, pizza med en knallgod blomkålbunn, grønnsaksuppe med linser, hjemmelaget sushi, karbonader av hirse og deilig sjokoladepudding. 

PS: Husk å bruke glutenfritt mel og soyasaus til søndagens brune saus.


 Ha en deilig uke ♥ 

MANDAG

Ovnsbakte søtpotetskiver
med linsetopping

SUPPE-TIRSDAG

Hverdagssuppe for to
med puylinser

ONSDAG

Grillede grønnsaker og
squashpasta


TORSDAG

Gryte med kokosmelk,
bønner, brokkoli, quinoa

FREDAG

Vegansk sushi med bl.a.
mango og avokado

LØRDAG

Pizza med blomkålbunnSØNDAG

Hirsekarbonader med
brun saus

UKENS BAKST

Pannestekt quinoabrød


UKENS NOM

Lettlaget sjokolade-
pudding


Ny meny hver helg.
Her vil du finne forslag til kjøttfri middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

2 kommentarer :

 1. Hei! Jeg lurer på om du kanskje kunne prøvd ut noen raw-food oppskrifter også? Hvis det er til interesse for deg så klart. Jeg prøver å spise mer raw-food ettersom jeg vet at det øker energinivået og humøret betraktelig :-) Elsker hvertfall bloggen din og anbefaler den til alle jeg kjenner, veganer eller ei og har klart å inspirere flere kjøttspisere til å spise mindre kjøtt. Stå på Jane!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Takk for at du anbefaler bloggen videre <3

   Når det gjelder raw food, så har jeg ikke utforsket det særlig mye, siden jeg ikke har vært så interessert i den sjangeren foreløpig. Har ikke noe imot raw food altså, det er MASSE god mat vet jeg. Takk for innspill, kanskje jeg skal prøve meg fram med flere oppskrifter i den retningen framover ;)

   Kan inntil videre tipse om denne supergode raw-food-retten jeg har lagt ut tidligere: Regnbuegryte.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...