OppskriftsarkivAlle veganmisjonens oppskrifter er helt gratis og til bruk for alle. Liker du oppskriftene, legg gjerne igjen en kommentar, del linker / like på facebook, twitter, google+, e-post, blogger osv.* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @jojanonne.

34 kommentarer :

 1. omg. Denne gode oversikten kombinert med de superfine matbildene dine gjør det helt umulig å ikke la seg inspirere - jeg liker det!

  SvarSlett
 2. Hvor er det lækkert! Men du har endnu ikke hjulpet mig med mit største problem når jeg kigger på din blog, nemlig at vælge, der er så meget lækkert at det er alt for svært!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, DET kan jeg nok ikke hjelpe deg med ;) Du får prøve litt av gangen!

   Slett
 3. LOVE IT! Dette gjorde alt så mye enklere! :D

  SvarSlett
 4. Genialt! En fryd for øyet, for ikke å snakke om hvor mye mer praktisk det ble :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Føler meg som en trollmann, hihi. Sim salabim - arkiv!

   Slett
 5. Imponerende og veldig flott!

  SvarSlett
 6. Ser ordentlig profft ut! Gratulerer!

  SvarSlett
 7. Fantastisk inspirerende :) Kommer nok til å bruke oppskriftsarkivet ditt mye! Tusen takk for at du deler dette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig :) Håper du får mye nytte av arkivet og oppskriftene framover!

   Slett
 8. Hej Jane. Jeg har fundet noget jeg mangler på din lækre blog, jeg er nemlig gravid og har tænkt at jeg vil fylde fryseren til når den lille kommer, men jeg mangler en "kategori" her om mad der er fryseegnet, vil du overveje det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er et godt tips. Skal se hva jeg kan finne på :) Hadde vært veldig praktisk med frysekategori ja. Takk for tilbakemelding :)

   Slett
 9. For en skattekiste!

  SvarSlett
 10. sluttet med kjøtt for en mnd siden og synes oppskriftene dine er utrolig gode, til og med min kjøttelskende familie liker de! hehe :)

  SvarSlett
 11. Hei! jeg er så smått i startfasen på å kutte ned og kutte ut kjøtt og sitter med vann i munnen når jeg ser på oppskriftene dine! Gleder meg til å prøve de ut :) bare en ting jeg lurer på om du kan si meg hvilke ingredienser som er lurt for en veggis å alltid ha i skapet.. ? Tusen takk for super inspirerende blogg med masse flotte bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Iiiii :D Vann i munnen tar jeg som et stort kompliment! :D

   Jaa du, jeg har masse tips om "kjekt å ha i matskapet". Har fått flere spørsmål om det, så se ikke bort ifra at det kommer en liten artikkelserie som handler om nettopp det i løpet av høsten! :D

   Slett
 12. Du har en helt fantastisk blogg som er til stor inspirasjon også for oss som ikke er veganere eller vegetarianere men bare forsøker seg på noen kjøttfrie dager i uken. Tusen takk. TineM

  SvarSlett
 13. Hei Jane!
  Jeg er stooor fan og har prøvd en hel del av oppskriftene dine, favoritten er utvilsomt røde linselus. Jeg har dog en forespørsel: kunne du pekt ut noen oppskrifter som tåler godt å fryses? Er glad i å lage større porsjoner og ha til senere.
  På forhånd takk for svar! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :D Røde linselus er en av mine favoritter også <3
   Skal vi se, du tenker på middagsoppskrifter som kan fryses? Eller spesielt burgere?

   Slett
 14. Fantastisk mat, bruker siden ukentlig :) og er stor fan, eneste jeg savner er mer mat for Budget. ellers helt super blogg. keep up the great work :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så koselig <3 Budsjettmat er ofte tilstede mener nå jeg, selv om jeg ikke alltid poengterer at det er rimelig mat.

   Slett
 15. Hei:)

  Har vært veldig nysgjerrig på veganske matretter og etter at jeg fant ut at min søsters kjæreste var veganer, så tenkte jeg at hvis de en dag skulle komme på besøk, så ville jeg imponere med en veganskrett/kake:)

  Bloggen din er kjempeflott og har så mange muligheter. Tusen takk for denne supre bloggen, denne kommer jeg til å bruke flittig:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så koselig at du har funnet bloggen min :) Her finner du mye godt du kan imponere med ;) Lykke til og bare å spørre om du skulle lure på noe!

   Slett
 16. Hei! Du kan søke i søkeboksen øverst til høyre på siden :) Du kan også søke etter ingrediens i boksen rett under profilbildet mitt.

  SvarSlett
 17. Fant nettop siden din , Den ser helt fantastisk ut !! Så utrolig mange flotte oppskrifter du har! Takk som deler dette! Gleder meg til og prøve de ut <3

  SvarSlett
 18. Hei! Du gjør en fantastisk god jobb med å spre sunn, god og bærekraftig mat til oss! Jeg er selv veganer og har stor glede av oppskriftene dine. Men, det er en ting jeg lurer på om du kunne ta opp. Hvor mye av grønnsakene kan brukes, egentlig? For eksempel blomkål. Av og til er det veldig mye grønne stilker på den. Jeg kutter dem opp også og har dem i suppen/gryta. Det fungerer fint. I dag kjøpte jeg en stor bunt med neper. Veldig mye og veldig lange grønne stilker! Kan disse brukes også? Jeg vet jo at potetplanten slett ikke er brukbar (den er vel giftig?), gjelder dette andre rotfrukter også?

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...