Kokebøker

Kjøttfrie burgerePS: Om du bestiller via denne linken, bidrar du med en ekstra del av summen til forfatteren. 


Omtaler av boka:
- "Du kan spise 32 veganburgere på én storfeburger" (Anmeldelse i Dagens Næringsliv Smak)
Lær deg å lage helseburgere (HePla - Helsepersonell for plantebasert kosthold)Veganmat på sitt beste, Cappelen Damm 2015
Klikk på bildet for å bestille.
Bestiller du flere bøker, får du en fin rabatt.21 kommentarer :

 1. Da er boken bestilt. Jeg er ikke veganer, men jeg liker å spise vegansk/vegetariansk flere ganger i uken. Takk for mange herlige oppskrifter her på VeganMisjonen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig :D Kjempeglad for å høre at du liker oppskriftene. Håper du vil like boka også! :)

   Slett
 2. Bare nysgjerrig, hvordan fikk du spist opp alt du lagde til kokeboka? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt spørsmål! Jeg tok med en del hjem, eller fotografene tok med hjem, så spiste vi det vi orket og fryste ned det som kunne fryses. Har en samboer som mer enn gjerne spiser restemat til middag, frokost, lunsj og kvelds, så han fikk smakt mye forskjellig kan du si ;) Noen av dagene inviterte jeg venner på "restemiddag" etter dagens foto-økt. Og en del gikk i søpla dessverre. Man må regne med litt svinn når man lager kokebok har jeg lært.

   Slett
 3. Jeg fikk boka de i julegave av mamma og ble så utrolig glad :) Jeg ble veganer i oktober 2015 og synes det har vært tøft å fortelle det til familie og venner, men har fått spesielt god respons fra mamma og pappa og det har virkelig vært en lettelse. Nå prøver jeg ut oppskriftene dine og mamma har også vist interesse for boka di. DET burde du være stolt over, for mammaen min er ikke lett å snu mening på fra noe hun ikke synes om til det motsatte. Tusen takk for at du har denne bloggen og kom ut med den boka, det har hvert fall gjort noe for meg.

  I dag fikk jeg lyst på favoritt tacoen din med soya mince, og den smaker helt aldeles nydelig! :)

  Takk igjen, hilsen Madeleine

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig du fikk boka til jul :)) Blir også veldig glad for å høre at du får støtte av familien, det betyr mye!

   Min erfaring er at når folk får smake, og kanskje være med på å lage maten, så oppdager de hvor godt det smaker, at man blir mett og at det ikke er så himla vanskelig å lage. Dermed er ikke veien lang til å få et mer positivt syn på noe som kanskje var rart og ukjent før :)

   Hils mamma og lykke til videre med livet som veganer! :)

   Slett
 4. Jeg, en voksen dame som de siste årene har kuttet mer og mer kjøtt. Spiser kjøtt rett fra gården med god dyrevelferd og villfanget fisk. Dette blir dyrt i lengden, så innfører flere og flere vegetarmiddager. Mann og barn er også opptatt av dyrevelferd og spiser det de får servert. Det morsomme er at de også liker maten; kikertmiddagskaker med blomkålmos og potet, flyttesuppen falt virkelig i smak osv. Mannen min sier at han gjerne kan spise vegetar et par ganger i uken. Har kjøpt kokeboken din, og det er virkelig nyttig for en som er uerfaren på området. Takk for en flott blogg, med mange oppskrifter, informasjon, en blogg som også ikke er fordømmende. Vi nybegynnere som også spiser litt kjøtt og fisk trenger ikke fordømmelse, men litt hjelp i en ny verden. Igjen takk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så bra dere kutter ned på kjøttet i hverdagen, det er jo så mange gode grunner til å gjøre det. Kjempeartig å høre at mann og barn også liker maten ;) Her kommer du aldri til å møte noen fordømmelse, det kan jeg love deg. Bare ren og skjær matglede og et ønske om å inspirere <3
   Kos dere med deilig vegetarmat!

   Slett
 5. Hey. Is your book available anywhere else? Amazon or something? Regards.

  SvarSlett
 6. Hei, kan du røpe hvilken font du bruker i kokeboka?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg vet faktisk ikke hvilken font som er brukt, det må jeg høre med designeren i forlaget om ;)

   Slett
 7. Hei, en grafisk designer av yrke her (har akkurat bestilt boka, gleder meg!) - den fonten ser ut som Rockwell... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du har bestilt boka mi og takk for tips om font :) Håper du vil like den!

   Slett
 8. I morgen skal jeg hente min reserverte bok i bokbutikken, og som jeg gleder meg! Som det vanemennesket jeg er spiser jeg mye av det samme, og trenger å lære meg nye retter. Ny bok, nye muligheter. Dette blir bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Boken er bra! Jeg har allerede rukket å prøve flere oppskrifter. Morsomt å få testet nye måter å lage mat på. Her er det bare å prøve meg frem, og plutselig kan jeg invitere venner på middag og diske opp med den deiligste maten i nabolaget.

   Slett
 9. Denne boka er bare så utrolig bra! Av og til bare sitter jeg og blar i den og drømmer meg bort. For det er så mye digg her! Tusen takk! Og takk for denne fantastiske bloggen som gir så mye inspirasjon! (Kjenner det ble litt halleluja-stemning på denne kommentarer, men det får bare være)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, tusen takk, det blir jeg SÅ glad for å høre :)) Er superkoselig å få sånne kommentarer <3

   Slett
 10. Veganmat på sitt beste er utsolgt! Når kommer ny i trykken?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg lurer på det samme! Har lånt fra biblioteket nå men vil gjerne ha det selv på kjøkkenet. Veldig inspirerende.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...