Varmende høstmeny, uke 38/2015


Høsten er min favorittårstid. 
Jeg elsker å kose meg inne når vinden rusker utenfor, regnet plasker og kveldene blir gradvis mørkere. Da lager jeg varm kakao og nyter sofalivet med god samvittighet, pledd, hekling, tv-serier, bok, spill og bamse- og kjærestepjusking. 

Denne uka har jeg plukket fram retter som smaker ekstra godt på hustrige høstdager, og på menyen finner du blant annet grateng, supper, gryterett, lasagne og middagsboller av bønner. Varmende mat med mye smak og høy kose-faktor. Siden vi er midt i eplesesongen, har jeg også tatt med en oppskrift på kjempegode eplemuffins, og som kveldsmat foreslår jeg varm grøt med smørøye og kanel. Mmmmm!

I går var det boklansering og feiring av kokeboka mi, Veganmat på sitt beste, så jeg håper dere tilgir meg at ukemenyen kommer litt seinere denne uka ;)


 Ha en deilig uke ♥ 

MANDAG

Oslogryta


SUPPE-TIRSDAG

Lindrende linsesuppe


ONSDAG

Vegansk pølsegrateng
m/ brokkoli og hvit saus


TORSDAG

Fyldig linsesuppe med
bønner

FREDAG

Lasagne med kjøttfri
kjøttsaus

LØRDAG

Masalaboller med nudlerSØNDAG

Tandoorigryte med
kokosmelk

UKENS SØTE

Eple- og kanelmuffins


UKENS KVELDSKOS

RisengrynsgrøtNy meny hver helg.
Her vil du finne forslag til kjøttfri middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...