Ukemeny, uke 39/2017

Gode middager for neste uke. 
Én uke til med herlig kjøttfri mat, ja takk! Denne uka har jeg tatt med et par av favorittoppskriftene jeg har lært av to svært viktige damer i livet mitt, nemlig mamma og mormor. 

"Mammas luftige boller" er med som ukens kos, og min oppskrift er altså en veganisert versjon av hennes fantastiske boller. Det hendte iblant at hun overrasket meg med disse når jeg kom hjem fra skolen, et fint barndomsminne som jeg fortsatt kjenner duften av når jeg tenker på det. 

"Mors gule ertesuppe" er (mor)mors nydelige oppskrift på hjemmelaget ertesuppe, og jeg forbinder den med koselige søndagsmiddager hos mine skjønne besteforeldre som bodde i nabohuset (jeg kalte dem mor og far, selv om de teknisk sett var besteforeldre). Denne er også veganisert, men minst like god som jeg husker den. 

Du finner også mye annet snadder på menyen denne uka. Ta en titt og bli inspirert! 


Ha en nydelig siste uke i september!
MANDAG

Nudelwok med kikerter


TIRSDAG

Purre- og potetsuppe


ONSDAG

Spagetti med soyabollerTORSDAG

Karrikaker med dill


FREDAG

Litt sunnere taco


LØRDAG

Grove pizzasnurrer med
spinat og mandelost


SØNDAG

Mors gule ertesuppe


UKENS FROKOST

Overnattet havregrøt


UKENS KOS

Mammas luftige bollerNy meny hver uke.
Her finner du forslag til kjøttfrie middager for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

5 kommentarer :

 1. Her var det jammen meg mye godt! *slafs*
  Jeg kommer til å avslutte september med å reise til Vegan Weekend i Sandnes. Jeg gleder meg veldig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey, da kanskje vi sees, jeg skal også vegan weekend :)

   Slett
 2. Selger du den nye boka på Vegan Weekend? :-D

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...