Ukemeny, uke 42/2014

Oppskrift Blomkålsopp Gratinert Blomkål Fylt Portobello SoppNy uke, mere mat! 
Og jeg kan love mye godt på tallerkenen de neste syv dagene også. Men først, la oss trekke vinnere for ukens konkurranse!


Denne uka har jeg hatt en konkurranse her på bloggen hvor jeg deler ut innendørs urtehager fra Fiskars til tre heldige vinnere. Det var mange som ønsket seg denne, og alle hadde gode grunner til at nettopp de fortjente en slik flott urtehage. For at det skulle bli 100% rettferdig, brukte jeg en nummer-generator til å trekke vinnerne. Det var flere bekjente og venner av meg som kommenterte også, og jeg ville at alle skulle ha like stor sjanse. Det kom inn 97 kommentarer her og 2 på veganmisjonens facebookside, dvs 99 deltakere til sammen.

Vinnertallene ble disse:


De tre som vant er dermed Kira Helene, Tonje og Tom Kenneth Green som kom med kommentar nummer 58, 92 og 73. Gratulerer, dere har vunnet hver deres KitchenGarden fra Fiskars! Jeg tar kontakt på mail og så kommer snart premien i posten :)
Ha en deilig oktoberuke! ♥ 

MANDAG

Pastahunger


TIRSDAG

Blomkålsuppe med poff


ONSDAG

Superenkle kikertkakerTORSDAG

Grillet aubergine med
hummus og tomatsaus

FREDAG

Quesadilla med
fabelaktig bønnechili

LØRDAG

Tradisjonell pizza
(glutenfri)


SØNDAG

Portobello med
kremet blomkålmos

UKENS SNACK

Ovnsbakt søtpotet med
spisskummen

UKENS KJAPPIS

Paprikabønner focacciaNy meny hver søndag.
Hver søndag får du presentert en ny ukemeny på veganmisjonen. Her vil du finne forslag til middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

8 kommentarer :

 1. Yeyyyy!! :-D Nå ble jeg glad!! Tusen takk. Gleder meg til å prøve den!! Ps. Gratulerer så mye med Årets Matblogg 2014 - Absolutt velfortjent!

  SvarSlett
  Svar
  1. Grattis med premien, jeg har sendt deg mail nå :) Og tusen takk, det var stort å vinne den tittelen! :D

   Slett
 2. Er jeg den riktige Tonjen som vant..? I så fall, HIPP HURRA! Ferske urter på kjøkkenet året rundt :D Litt julaften det her.

  Og ukens snack så veldig digg ut, det skal prøves :)

  SvarSlett
 3. Hei!:) jeg har veldig lyst til å bli veganer men tåler hverken nøtter eller belgfrukter(inkludert soya) :( har du noen tips?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Så synd at du ikke tåler belgfrukter eller nøtter, det er jo ofte mye av det i veganmat. Tipper du heller ikke tåler linser da? Det er heldigvis mye annet du kan spise i planteriket, men det blir en ekstra utfordring. Jeg ville forhørt meg med en ekspert, for det blir viktig at du har oversikt over hva du trenger å få i deg om du velger å gå vegan.

   Vegansamfunnet har en spalte hvor man kan spørre en ernæringsfysiolog, prøv der! :)

   Lykke til!! Og gi gjerne beskjed om/når du får svar, det vil jeg gjerne lese.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...