Ukemeny for travle dager, uke 37/2014

Oppskrift Rettibollen Enkel Rask Hverdagsmat Vegan Vegetar Fastfood Nattmat Linser Fullkornsris Solsikkespirer
Rask mat for travle dager. 
For et par uker siden spurte jeg dere lesere om forslag til temaer for ukemenyene. og "raske middager" var det som ble foreslått flest ganger. Ikke så rart kanskje, i en tid hvor timer er luksusvare og effektivitet et krav.


Tidstoget ruller ubarmhjertig framover, uavhengig av om vi følger med eller ikke. Og det eneste vi kan gjøre er å prøve å få gjort alt det vi skal gjøre på de få timene vi har å gjøre det på. Det gjelder også matlaging.

Heldigvis går det an. 
Å lage ordentlig, hjemmelaget, sunn og god mat på kort tid. I ukens meny finner du oppskrifter som kun tar 5-15 minutter å lage. Bortsett fra på søndag, da spanderer vi 20 minutter, fordi det er tiden det tar å koke ris. Absolutt til å leve med.

Jeg stemmer for å utvide døgnet med minst åtte timer! Senke arbeidstiden til fire timer og kaste alle klokker! Det hadde vært noe.

Enn så lenge får vi leve med det. Prøve å prioritere de viktige tingene. Bruke de ekstra sekundene, minuttene, timene som blir til overs denne uken til å roe ned. Nyte en kanne te, puste inn høstlufta eller bare gjøre ingenting. Det er mye verdt.Ha en deilig og tidsbesparende uke!

MANDAG

Grønnsak chop suey


TIRSDAG

Lekker løksuppe


ONSDAG

OlympenTORSDAG

Blomkålkrem og nudler


FREDAG

Rask linsetaco


LØRDAG

Rask curry med tofuSØNDAG

Chana masala


UKENS GODIS

OMG, bakt banan!


UKENS BAKST

Ferske rundstykker NÅ!Ny meny hver søndag.
Hver søndag får du presentert en ny ukemeny på veganmisjonen. Her vil du finne forslag til middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

1 kommentar :

  1. Nam! Så mye godt! Bakt banan skal definitivt prøves en av dagene.

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...