Ukemeny på budsjett, uke 22/2014

Oppskrift Auberginegryte Mini Aubergine Indisk Gryterett Vegetar
God mat trenger ikke være dyr. 
Verken dyr som i "mø" og "nøff", eller dyr som i kostbar for pengeboka. Her er mitt forslag til neste ukes meny - på sparebluss.

Jeg opplever det som enkelt å leve billig på vegankost, og heldigvis trenger ikke billig å bety kjedelig. Det trenger helller ikke å bety usunt eller tidkrevende. Neida. Prøv selv og se!

Ha en deilig uke!


MANDAG

Auberginegryte


TIRSDAG

Purre- og potetsuppe


ONSDAG

SesamkikerterTORSDAG

Byggotto
med sorte bønner

FREDAG

Grønnsaker og risnudler
i spicy peanøttsaus

LØRDAG

Blomkålpizza
(glutenfri pizzabunn)


SØNDAG

Mors gule ertesuppe


UKENS GODSAK

Nice cream


UKENS KJAPPIS

KikertpannekakerNy meny hver søndag.
Hver søndag får du presentert en ny ukemeny på veganmisjonen. Her vil du finne forslag til middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

6 kommentarer :

 1. Hei! Jeg driver og prøver å gå over til et vegetarisk kosthold (pescetarianer riktignok). Det jeg lurer på er om du har noen tips til vegetarmat en kan ta med seg på tur for en helg når en ikke har mulighet til å lage mat der en er og sannsynligvis ikke får tatt med seg en kjøleboks? Tror ikke jeg vil ha mulighet til å kjøpe noe mat der heller, og fordi jeg er i mye aktivitet og litt undervektig for tiden er det ikke så lurt at jeg kun spiser nøtter og brød en hel helg... Tenkte på overnattet havregrøt/quinoagrøt en dag, men er ikke sikker på hva jeg skal spise de andre dagene. Er det mulig for eksempel mulig å lage bønnekaker/burgere på forhånd og ta med seg? Er kjempeinspirert av bloggen din, du gjør det mye enklere å spise vegetarisk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei.
   Når det gjelder mat man kan ta med seg, så spørs det jo om du har tilgang til kjøkken? Eller må du lage alt ferdig hjemme først? Og har du mulighet til å sette ting i kjøleskap?
   Har masse tips til deg, men kjekt å vite dette først for å kunne svare deg ordentlig :)

   Slett
 2. Det ser ikke ut til jeg vil ha tilgang på verken kjøkken eller kjøleskap. Skal på ridestevne, og da blir det som regel bare en enkel brakke vi sover på. Kiosken på slike steder tilbyr ikke akkurat vegetarmat heller...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok, du må ha med deg mat til en hel helg og har verken kjøleskap eller kjøkken.
   Da ville jeg tatt med meg for eksempel: Avokadoer! Knekkebrød. Tomater. Bananer. Lomper. Tortillalefser. Peanøttsmør på glass (kjøp eller lag selv). Brød. Bokser med bønner, linser, mais, annet du liker. Boksåpner. Koke opp quinoa eller ris. Stek opp noen burgere som du nevner, de holder seg sikkert et par dager uten kjøling. Overnattet havregrøt første dagen er topp. Kanskje du kan kjøpe inn noen sånne energibarer også. Finnes mange gode som gir rask energi på tur.
   Lykke til!

   Slett
 3. Tusen takk for tips!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...