Ukemeny, uke 35

Ny uke, mere mat!

Nå går vi jammen inn i siste uka i august allerede, og som alle andre uker skal også denne fylles med deilig vegansk mat fra ende til annen. I ukens meny finner du blant annet deilig grateng med erter og hvit saus, gryterett med linser, høstens vakreste pai med ostesaus og grønnsaker og ikke minst - en superdigg mac'n cheese burger!

Her i gården er det full rulle og mye som skjer om dagen. Jeg jobber fortsatt med det nye bloggdesignet, men det er også et par andre veldig spennende ting som er i ferd med å skje på matfronten her. Gleder meg til å dele nyhetene med dere om ikke så altfor lenge!

Følg meg gjerne på snapchat for å se hva som skjer i matblogghverdagen. Du finner meg under brukernavn janesmat.Mandag: Grateng med grønne erter, gulrot og røde kidneybønner

Perfekt på de dagene du føler behov for litt comfort food, for eksempel på en mandag. Pastaen og den kremete, ostete sausen bidrar med den helt riktige mac 'n cheese-faktoren.


Tirsdag: Quinoasuppe med spretne kikerter, grønnkål og ingefær

Her bidrar quinoa med nydelig fylde og næring, grønnkål med vitaminer og trendfaktor, kikertene med spretten glede og enda mer næring - og krydderne med veldreid smak.


Onsdag: Ristet bokhvete, hummus, bønnemiks, gulrøtter og frø

En typisk hverdagsmiddag, slik vi ofte lager den hjemme hos meg. Delikat ristet bokhvete er et supert alternativ til ris, og sammen med eviggode hummus, bønner, grønnsaker og frø blir det en skikkelig god middag!


Torsdag: Oslogryta

Herlig mettende og sunn gryterett med røde linser, søtpotet, erter og varmende krydder som ingefær og gurkemeie. Server med et dryss frisk persille og grovbrød på siden.


Fredag: Quesadilla med aubergine

Sprø, nystekt quesadilla fylt med en smakshimmel av gyllenstekt aubergine, hvitløk, chili, spisskummenfrø, smeltet ost, koriander og ruccola.


Lørdag: Makaroniburger med ost

Spis meg, Spis meg! ... Vel ... ok da! Dette er en superdigg burger med makaroni i hovedrollen. Lag den, nyt den og bli lykkelig.


Søndag: Grønnsakspai med ostesaus

I bunn: en sprø og luftig butterdeigsbunn, deretter en aldeles fantastisk ostesaus. På toppen der igjen befinner det seg delikate, tynne skiver av tomat, aubergine, rødløk og søtpotet. Mmmmm!


Ukens bakst: Gulrotbrød med kokos

Revet gulrot og kokos i brøddeigen gir virkelig et helt unikt resultat. Gulrota gir herlig saftighet og gyllengul farge, mens kokosen bidrar med smektende sødme.


Ukens drikke: Ananas loaded daiquiri

Gjør sommeren litt lenger med en lekker tørsteslukker av en drink! Med eller uten alkohol - det bestemmer du.


Håper du finner noe som frister - Ha en nydelig siste uke i august!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...