Ukemeny 34/2016

oppskrift grønnsakswok peppersaus vegansk kjøttfri ukemeny veganmisjonen
Grønt, sunt og godt.
Her har du inspirasjon og oppskrifter til 7 plantebasserte middagsretter du kan lage den kommende uka. Kanskje kan det friste med en grønnsakswok med peppersaus? Eller hva med hirsefalafel, en gryterett oppkalt etter hovedstaden vår, en ekstra godt krydret blomkålsuppe eller lasagne med masse godt i? 

Selv drar jeg til Krakow i helgen. 
Det blir første gang jeg besøker Polen, så jeg gleder meg masse. Og er selvfølgelig veldig spent på hva jeg kan finne av veganmat der. Har du tips om restauranter, butikker eller severdigheter jeg bare få med meg, blir jeg kjempeglad. Og følg gjerne med på snapchat for å se hva som skjer! Mitt brukenavn er janesmat :) 

Ha en fin helg så lenge, vi sees! 

MANDAG

Hirsafel (falafel av hirse)


TIRSDAG

Blomkålsuppe med poff


ONSDAG

Sprøstekte tofutrekanter
med quinoasalat


TORSDAG

Oslogryta


FREDAG

Lasagne med skjulte
skatter

LØRDAG

Grønnsakswok med
peppersaus


SØNDAG

Quiche med paprika


UKENS BAKST

Sprø kjeks med karve


UKENS KNAS

GrønnkålchipsNy meny hver uke.
Her finner du forslag til kjøttfri middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

2 kommentarer :

 1. Jeg var i Krakow for noen uker siden, de har mye god vegansk mat der :) Jeg anbefaller å ta en tur på Pod Norenami. Et veldig koselig sted med god asiatisk mat. Hvis du får lyst på en burger burde du prøve Krowarzywa. Det ligger rett i nærheten av town square og de har kjempegode burgere :)

  Krakow er fantastisk. God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Skal innom Krowarzyva burger bar for lunsj nå snart! :D Var innom og tittet på menyen i går kveld og gleder meg vilt!

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...