Ukemeny, uke 25/2014

Oppskrift Vegan Sushi Rosa Grapefrukt Salat Fruktsashimi Mango Avokado Sunn Frokost Rettibollen
Hva er det til middag?
Et velkjent spørsmål for de fleste, også for meg som skriver matblogg.


Noen ganger er inspirasjonen bare ikke tilstede, jeg virrer rundt, snoker i skuffer og skap, sulten ja, men aner ikke hva jeg skal lage. Hmm. Tar en tur på butikken og kjøper med meg "halve" grønnsaksavdelingen hjem. Hjem og snoke mer, småspise knekkebrød med nøttesmør, et par lomper...

Så kommer jeg på: Jeg har jo en fryktelig kjekk matblogg jeg kan slå opp i. Ikke bare har den ukemenyer, men også et par praktiske søkefunksjoner oppe til høyre på siden. Veganmisjonen.com. Søk, så skal du finne :) Og så blir det som regel mat på bordet til slutt.


Ok, over til ukens menyforslag. Håper du finner noe som frister!Ha en deilig sommer-sol-uke!


MANDAG

Høvla grønnsaker
med mafaldine-pasta

TIRSDAG

Tomatsuppe
av friske plommetomater

ONSDAG

Brokkolipanne
med bønner og linser


TORSDAG

Nudler i det grønne


FREDAG

Pizza
med brokkoli og pesto

LØRDAG

Sommertallerken
med risotto og grønnsaker


SØNDAG

Hjemmelaget lasagne


UKENS TILBEHØR

Parmegan!


UKENS KJAPPIS

Sushi goes vegan


Ny meny hver søndag.
Hver søndag får du presentert en ny ukemeny på veganmisjonen. Her vil du finne forslag til middag for alle ukens dager, pluss et par godbiter. Håper disse blir til inspirasjon og nytte :D 

* * * Ukemenyer på VeganMisjonen * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

2 kommentarer :

 1. Jeg bruger søgefunktionen rigtig meget. Har jeg f.eks. masser af koriander i haven som nu, søger jeg på det. Eller hvis der kun ligger en enkel grønsag i skuffen får jeg en masser inspiration ved at søge på den. Det kan også være bønner lagt i blød om aftenen, uden at jeg helt vidste hvad de skulle bruges til - straks er der noget som frister:)

  Lækker sommerlig ugemenu med skøn mad som jeg i hvert fald får vældig lyst til at lave -TAK!
  Dorthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt!
   Høres også veldig kjekt ut å ha koriander i hagen :)))
   Kos deg!

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...