Ukemeny, uke 12


Nå er det en stund siden jeg har delt ukemenyer her på bloggen. 

Har fått meldinger fra mange av dere om at de har vært savnet, og det er jo veldig hyggelig å høre! Herved starter jeg opp igjen med de ukentlige menyforslagene, og så håper jeg de blir til inspirasjon og hjelp når dere skal lage middag der hjemme i de tusen hjem <3

Denne uka har jeg snekret sammen en meny med masse snadder. Vi starter mandagen med en deilig pastarett med frisk tomatsaus og grønnsaker. Ellers kan det kanskje friste med potetburger, tacograteng, verdens beste soppsuppe med linser eller en deilig gryte med aubergine og sorte bønner på søndagen?


Mandag: Pasta alla vegana

Pasta med tomatsaus som ikke finnes på glass. Verdens enkleste og friskeste tomatsaus lager du nemlig helt selv. Helt uten koking. Helt uten fabrikk. Helt uten maskiner og tilsetningsstoffer.


Tirsdag: Soppsuppe med linser

Sopp, linser, vann, krydder, matfløte og nykvernet pepper. Det skal ikke mere til. Dette er ingredienser du finner på hvilken som helst butikk, og har du en kvast persille i tillegg, blir det suppeorgasme i heimen.


Onsdag: Quiche med paprika

Nydelig middagspai med sprø og deilig bunn. Fylt med paprika, rødløk og en gul og lekker eggefri "egge"stand som binder det hele vakkert sammen.


Torsdag: Rask kokoscurry med nudler og grønnsaker

Dette er hva jeg lager når jeg egentlig ikke har tid til å lage middag, men har lyst på noe skikkelig godt allikevel.


Fredag: Tacograteng

Liker du taco, vil du elske denne! Tacosmak i gratengform i en knallgod tex-mex-grateng med sorte bønner, spinat, tomater, vegansk ost og mais.


Lørdag: Potetburger

En saftig og fet burger med potet, kidneybønner og sesamfrø. Server med hjemmebakt burgerbrød og diverse burgertilbehør og lørdagskosen er komplett.


Søndag: Svartbønnegryte med ovnsstekte poteter

Perfekt søndagsmiddag!


Ukens godis: Sjokkgode lakriskuler

Ja, de er virkelig sjokkgode! Lag dem og nyyyyyt!


Ukens kake: Runekake

Mørk sjokolade, myk karamell, cunchy bunn av ristede frø. Det er vanskelig å stoppe når du har denne i hus.Ha en nydelig uke!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...