Oppskriftene fra mai 2015

Enkel nudelrett med grønnsaker og peanøttsaus
Mai startet passe små-hot, med en herlig og smakfull nudelrett. Grønnsakene er paprika, minimais og løk, og det hele omsluttes av en aldeles nydelig peanøttsaus.

Oppskrift Enkel Vegansk Nudelrett Peanøttsaus

Havrekake med kokos
Deretter var det ikke lenge til 17. mai og på tide med en liten kakeoppskrift! Dette er kanskje den enkleste kaka jeg vet om. Det tar bare et par minutter å lage selve deigen, og så gjør stekeovnen resten.

Oppskrift Enkel Havrekake Kokos

Taco med ristet blomkål og bønner
En snadder-middag fikk vi også plass til. Denne er usannsynlig god til å være så sunn. Det er utrolig hvor mye godt man kan lage av et blomkålhode. Her har det blitt til rålekkert tacofyll sammen med store hvite bønner. Og krydderblandingen? Jo, den lager vi selv.

Oppskrift Taco Blomkål Bønner

Festivalburger
Helgen etter gikk Oslo Vegetarfestival av stabelen, og i den anledning lagde jeg en spesialdesignet burger til kokkekurset på festivalen. Tema for kurset var "proteinrik hverdagsmat", og denne burgeren passer perfekt i den kategorien!

Oppskrift Veganburger Protein Tofu Proteinrik Hjemmelaget Vegetarburger

Vegansk pølsegrateng med brokkoli og hvit saus
Jeg elsker hverdagsmiddager, og denne garatengen er en gjenskaping av barndommens pølsegrateng, med hvit saus og det hele. Bare at pølsa er kjøttfri og sausen melkefri. Desto bedre!

Oppskrift Vegansk Pølse Grateng Brokkoli Fløtesaus Hvit saus Havrefløte

Banan på grillen
Så meldte søtbehovet seg igjen. Og siden vi straks er inne i grillsesongen, tenkte jeg at det kunne passe med en grilloppskrift. Prøv en grillet banan neste gang du griller, nom nom!

Oppskrift Grillet Banan

* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

2 kommentarer :

 1. Hei! Ville bare legge igjen noen ord for å fortelle deg hvor mye jeg elsker bloggen din. Familien min er ikke vegan, men vi prøver oss på minst to kjøttfrie middager i uka, og da henter jeg oppskrifter herfra. I tillegg har vi en liten jente som har matallergi, så det er så befriende å bare gå inn på din side og hente (sunne) oppskrifter uten egg og melk. Vår favoritt for tiden er paprikasuppe! Håper du fortsetter å blogge for alltid:) Hilsen M.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så koselig tilbakemelding å få. Jeg blir alltid så glad av å lese slike <3 Jeg håper også jeg kan jobbe med og blogge om veganmat for alltid! Elsker jobben min :)

   Kommer forresten med en kokebok nå i september, den må du få med deg :D

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...