Pai med gulrotlaks og aspargesLag en saftig og lekker pai i dag!

Den smaker like godt varm som lun eller kald. Perfekt for koldtbordet, piknik i parken, ta-med-mat til grillfest og andre fester eller som middag. Lag den gjerne ferdig dagen før, den holder seg kjempefint i kjøleskapet.

Med gulrotlaks får denne paien fantastisk smak, det blir nesten som med røkt laks. Og istedenfor eggerøre bruker vi kikertrøre. Den gjør nemlig jobben helt ypperlig som pai-stivner.


Skal det være et stykke?


Mmmm, nom nom sier jeg bare!


Her er paien før den går i ovnen. Du kan se at kikertrøren virker ganske tynn, og man kan kanskje bli redd den ikke kommer til å stivne, men det ordner seg perfekt etter 20 minutter i ovnen.


Her er den ferdig stekt. Se, så lekker!


Tips:
- Vegansk butterdeig finner du bl.a. på Rema.
- Om du vil lage bunnen fra bunnen av, se denne oppskriften.


(1 stor pai - ca 4 porsjoner)

bunn:
3-4 plater frossen butterdeig

kikertrøre:
3 dl kaldt vann
130 g kikertmel
2 ts grønnsaksbuljongpulver
et par never frisk dill, hakket (ev. bruk 1 ts tørket dill)
litt sort pepper

fyll:
ca 1/2 porsjon gulrotlaks
3 asparges, kuttet i biter


1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca 10 min.
2. Kjevle dem ut litt og dekk en stor paiform med dem. Oppskriften er tilpasset en rund, stor paiform på ca 25 cm i diameter.
3. Visp sammen ingrediensene til kikertrøren og hell det oppi paiskallet. Har du en mindre form, kan du bare fylle opp formen med røre til det er ca 2/3 fullt og legge nedi fyllet. Det går så bra så.
4. Fordel gulrotlaks og asparges i røren.
5. Stek på 225 grader i ca 20 min.


* Vent til paien har avkjølt seg litt før du skjærer i den.

* Paien holder seg fint i kjøleskap i opp til tre dager.Nom nom!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

2 kommentarer :

 1. Hei, jeg heter Claudia Klein, jeg er utlåner og er også finansiell konsulent.

  Har du stort behov for økonomisk forsterkning? Trenger du et lån til forskjellige formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  Vi vet at det å ha et legitimt lån alltid har vært et enormt problem For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy interesse rate, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld til inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  Vi tilbyr 24 timers lån i verdensklasse. For forespørsler / spørsmål? - Send en e-post til | spotlightglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en melding på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

  Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite kontanter, bare skriv til oss så får du et lån.

  Din økonomiske frihet er i dine hender!

  SvarSlett
 2. Hvor er du, Jane?! Jeg savner deg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...