Burgerbok under juletreet i år?

#egenreklame
Burgerbok til jul?
Nå nærmer det seg julaften og det store temaet er "Hva ønsker du deg"? Mitt beste julegavetips er selvfølgelig den nye kokeboka mi, Kjøttfrie burgere :)

Kanskje har du noen i familien som er interessert i plantebasert mat, kanskje de er veganere, vegetarianere eller bare generelt interessert i å spise litt grønnere, litt sunnere og litt mindre kjøtt i hverdagen? Kanskje du har foreldre, søsken, kollegaer eller venner som kunne trengt en bok de kan lage mat fra når du er på besøk, eller kanskje du ønsker deg boka i gave selv? Denne boka passer for alle som har lyst på ny inspirasjon og en haug med veganske burgeroppskrifter.

"Troen på at kjøttfrie burgere kan redde en skakkjørt verden blir ikke mindre etter å ha testet Jane H. Johansens kokebok". 

(Omtale i Dagens Næringsliv. Les anmeldelsen her.)
Hvordan bestille
Ønsker du bok med en personlig hilsen, kan du bestille signert bok direkte fra meg. Jeg pakker og sender neste virkedag. Skriv en mail til veganmisjonen@gmail.com, i innboks på facebooksiden eller på snapchat janesmat. PS: For å være sikker på at den kommer fram før julaften, må pakken sendes innen 16. desember.

1 stk bok innlands Norge inkl. frakt: 409,-
2 stk bok innlands Norge inkl. frakt 760,-

Jeg sender også til andre land. Priseksempel Danmark kr 430,-  og USA kr 445,- inkludert frakt. Bor du i Oslo, kan du hente boka hos meg på Torshov, da slipper du porto. Betaling via vipps eller konto. 

Ellers finner du den også i bokhandelen
Blant annet på Tanum og Ark. Eller du kan bestille på nett fra Tanum her


Det er allerede mange som har bestilt signerte bøker, og siden lanseringen i september har det blitt mye trasking fram og tilbake på posten med burgerbøker som skal få et nytt hjem. Og jeg har blitt ganske god på å pakke, må jeg si ;) Tusen takk, alle som har bestilt fra rundt om i landet, fra Danmark og til og med fra USA!


Og boka er i flittig bruk hos mange. Her er et lite utvalg av bilder jeg har fått på snapchat av oppskrifter dere har laget fra boka. Kjempekoselig å se, jeg blir så stolt og glad :) På bildene ser du linseburger, falafeburger, vurger, chiabrød, seitansliders og fuskekaker. Nom nom!Jeg pakker bøkene trygt og sikkert
Du er garantert å få den hel fram, slik at både folk og dyr kan bli glade for bok i postkassa. Posten lover levering innen 3-5 dager.Send meg et pip om du vil bestille signert bok: 
Mail: veganmisjonen@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/veganmisjonen
Snap: janesmat


Ellers finner du som nevnt boka i bokhandelen, eller du kan bestille den på nett fra Tanum.


God burgerjul!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

2 kommentarer :

  1. Jeg fikk denne boka av NOAH i dag (vervepremie) og har sikla etter den lenge. Den lå ikke under juletreet, men ble en litt forsinka julegave, bare. Eller tidlig bursdagsgave, da jeg har bursdag i morgen. Dagen skal uansett feires med burger! Og burger blir det nok mye av framover, da boka di har så mye fristende oppskrifter at vi kunne spist alt med en gang. :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig du fikk den i vervegave hos NOAH <3 Håper du får masse glede av den :) Og gratulerer så mye med dagen i dag!

      Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...