Vil du ha burgerkurs i din by?

Kokkekurs Vegansk Burgerkurs Kjøttfrie Burgere Veganmisjonen Jane H. Johansen
Jeg planlegger kokkekursturné og trenger litt hjelp fra dere. 
Min nye kokebok "Kjøttfrie burgere" kommer ut denne uka, og i den anledning har jeg kjempelyst til å dra rundt om i landet og holde burgerkurs!

Jeg har flere års erfaring bak med som kokkekursholder og har kurset flere tusen nordmenn rundt om i landet sammen med min tidligere makker Thomas Olsen. Nå planlegger jeg altså en solo-turné med burger som tema. Men jeg trenger litt tips fra dere til å finne ut hvor jeg skal dra:)

Jeg tenker to typer kurs, avhengig av hva slags lokaler jeg får tak i.
1: Deltakende kurs hvor alle er med på å lage maten. (Her trengs for eksempel et skolekjøkken).
2: Kokkeshow hvor jeg lager maten og deltakerne er publikum. (Kan holdes nesten hvor som helst, feks på en café eller liknende).


- Hvilke byer burde jeg besøke?
Er det bare i storbyene det er mulig å samle nok interesserte til kokkekurs, eller er det kanskje muligheter på mindre steder også? Det koster en del med reise og overnatting, og jeg vil ikke gå i minus, derfor er jeg avhengig av å kunne samle minst 20 stk per kurs.

- Har du tips om egnede lokaler?
Det kan være et skolekjøkken, samfunnshus, grendehus, selskapslokale, café eller annet. Det må selvfølgelig være mulighet for å koke og steke og det bør være plass til minst 20 stk. Har du navnet på en person, bedrift eller organisasjon jeg kan kontakte, er det veldig nyttig med en link eller kontaktinfo.

- Har du et egnet lokale og har lyst til å være medarrangør?
Eller vil du kanskje arrangere kurs for din bedrift, forening eller hjemme hos deg selv?


Jeg blir veldig glad for alle innspill og tips! Skriv i kommentarfeltet under dette innlegget eller på facebook. Eventuelt send en mail til veganmisjonen@gmail.com.


Hilsen Jane

Kokkekurs Vegansk Burgerkurs Kjøttfrie Burgere Veganmisjonen Jane H. Johansen
(foto: tinekatrine.com)

* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

4 kommentarer :

 1. Hadde vært sååå Gøy om du kom til Trondheim, vet at mange ville deltatt på kokkekurs, inkludert meg selv :) Jeg vet at Mat fra hagen (vegansk restaurant her i Trondheim) har hatt sine kokkekurs i et flott lokale og kjøkken i Ilsvika, men er usikker på om de enda har det. Tror de herlige menneskene der skal være enkle å finne gjennom Google hvis det er interessant:) Ilsvika er veldig sentrumsnært også, det tar tre minutter med buss og ca 10-15 gange fra sentrum.

  SvarSlett
  Svar
  1. Trondheim er absolutt på lista, er veldig mange som kommenterte dette innlegget på facebook og nevnte Trondheim, sådet må jeg prøve å få til. Mat fra Hagen er et bra tips. Takk!

   Slett
 2. Kommer du skriva alla ställen du ska till här med? Är inte med i Facebook...
  /Axel

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...