Takk for en fantastisk lanseringsfest!

#egenreklame
For en kveld!
Stinn brakke og topp stemning i Cappelen Damms lokaler i går. Vi hadde en anelse om at det kom til å bli fullt, men at køen av folk som ville være med på burgerfest skulle strekke seg langt nedover i Akersgata, hadde jeg ikke i mine villeste fantasier klart å forestille meg.

Kjøkkenpersonalet på Cappelen Damm hadde laget nydelige smaksprøver med oppskrifter fra boka. Her ser vi fra venstre: kålrabiburger i brød med bbq-saus inni, i midten: rødbetefalafel med persillepesto og til høyre quinoarisboller med aioli. Det var også bobler i glassene og jeg håper alle koste seg like mye som jeg gjorde!
Jeg holdt et mini-kokkeshow og lagde noen av oppskiftene fra boka. Det ble en saftig linseburger med grillet paprikasaus og yoghurtdressing, servert i hjemmebakt burgerbrød. Hadde egentlig tenkt å lage enda en burger, men det ble det ikke tid til.


Og for et fantastisk publikum! Jeg fikk mange gode spørsmål underveis og alle var så fine og blide og engasjerte. Selv om jeg hadde scenelys i ansiktet og ikke kunne se alle sammen, følte jeg en flom av god energi strømme mot meg fra dere der jeg sto. Tusen takk!


Her får jeg blomster og takk fra Marianne Ihlen fra forlaget.


Til slutt var det boksignering med en lang kø av folk som ville slå av en prat. Utrolig koselig å få møte flere av dere som leser bloggen min til daglig, det betyr så mye! Jeg blir helt rørt her jeg sitter og skriver om det nå i etterkant.


Jeg hadde en fantastisk kveld og er så uendelig takknemlig og lykkelig over at burgerbokdrømmen nå har blitt virkelighet. Burger har vært et hjertebarn for meg lenge, og det er litt rart å tenke på at bokideen jeg har jobbet med så lenge nå er en levende bok som finnes hjemme i kjøkkenet til folk rundt om, og ikke lenger bare inne i mitt hode. Hurra!


Takk, alle som kom for å feire boken sammen med meg!
Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke. Takk, forlaget mitt Cappelen Damm, redaktør bente Dahl Svendsen og designer Bente Bergan. Takk, Josefin Linder for forsidefoto.Takk, alle bloggleserne mine og alle som heier på meg. Takk, familie, venner og Espen. Uten dere hadde det aldri blitt noen bok!Festen var ikke over før sola sto opp ;) Jeg og min kjære og noen venner fortsatte feiringen på favorittpøbben med live konsert og bobler i glassene. Jammen ble det en selfie med en pubgjest som digga boka mi også.


Jeg er støl i smilemusklene i dag, og det er ikke rart, for jeg tror jeg gliste mitt største glis gjennom hele kvelden. Fantastisk følelse å kunne sitte hjemme i sofaen og bla i burgerboka mi nå.

Kjøttfrie burgere finner du snart i bokhandler rundt om i landet.
Du kan også bestille boka på nett.


Foto nr 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9: Espen Norderud. Foto nr. 2, 11: Tanja Kalchenko/Hepla. Foto nr 3: Marte Munkeli. Foto nr 10: Veganmisjonen.


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

6 kommentarer :

 1. Lang kø er sååå velfortent! Jeg hadde mye heller vært på bokslippet, jeg og.

  SvarSlett
 2. Finflotte Jane <3 Du er flink!
  Mamma lagde rødbete-burgere ala deg på bursdagen sin for noen dager siden, og hun elsket dem :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ragnhild <3 Så koselig at moren din lagde rødbeteburgeren til bursdagen sin! Du får hilse så mye og si gratulerer på etterskudd!

   Slett
 3. Skulle gjerne ha vært der! :) For en fantastisk flott og inspirerende blogg du har! Jeg bestilte boka di i dag. Gleder meg til jeg får den! :)
  Ha en god kveld!
  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk <3 Og så koselig at du har bestilt boka mi. Håper du vil like den!

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...