Nå drar jeg til New York!

Veganreise New York Veganmisjonen Veggispreik Veganmannen
I morgen setter jeg kursen mot USA. 
Turen går til en av verdens mest veganvennlige byer, New York, og reisen jeg skal være med på er en skreddersydd veganreise med veganisme som tema. Vi er en liten gjeng som drar, og sammen skal vi få oppleve noe av det beste byen har å by på for veggiser. Tenk, så gøy! 

Som den matnerden jeg er, gleder jeg meg kanskje aller mest til å smake på masse deilig vegansk mat. New York ble kåret til den beste byen for vegansk mat i fjor, så dette må jo bare bli topp. Ellers blir det stort å få være med på NY vegetarian food festival, å besøke vegan sanctuary og generelt å få muligheten til å oppleve New York for aller første gang. Jeg ser fram til å få masse ny inspirasjon som jeg kan ta med meg videre i mitt arbeid for å fremme vegansk mat i Norge. Og ikke minst til å dele denne turen med dere gjennom bloggen. 

Følg med på reisebrev!
Jeg har pakket kamera og pc og kommer til å blogge reisebrev med bilder og stemningsrapporter fra turen fortløpende. Det er like viktig som selve turen synes jeg, å dele videre alt det spennende med dere som sitter der hjemme :) 

Jeg kommer også til å snappe masse, så legg meg til på snapchat med brukernavn janesmat for live oppdateringer på hva som skjer. 

Veganreise New York Veganmisjonen Snapchat Janesmat

Jeg har gledet meg til dette helt siden desember, da jeg var så utrolig heldig å vinne denne turen gjennom facebookgruppa Veggispreik. Jeg ble kåret til "Årets navn" 2015 og premien var altså en veganreise til USA. 

Jeg er enormt takknemlig for at jeg har fått denne fantastiske turen i gave, og jeg lover å gjøre mitt aller beste som utenrikskorrespondent, på vegne av Veggispreik og alle dere som følger veganmisjonen. Og jeg må nok en gang si tusen millioner takk til alle de over 12.000 medlemmene i Veggispreik, og til ildsjelen og grunneleggeren av gruppa; Lars Kjelkenes Giæver, som satte igang kronerulling for at en heldiggris skulle få dra på tur. Tenk at den heldige lille grisen ble meg! 


Veganreise New York Veganmisjonen Veggispreik Veganmannen


Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

2 kommentarer :

  1. Hipp hurra, ønsker deg en superduper tur, og gleder meg til å følge deg på bloggen! :-D

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...