Kokebok høsten 2015!

Kokebok 2015 Veganmat Veganmisjonen Jane H. Johansen Store nyheter! 
I dag kan jeg endelig fortelle dere den store nyheten som jeg har holdt hemmelig i et halvt år: Jeg skal gi ut kokebok!!

Kokeboka har planlagt lansering i august og blir utgitt på Cappelen Damm. 
Jeg kommer nå nettopp fra et møte med redaktør, designer og fotografer, og det er en utrolig spennende prosess vi er inne i nå. Jeg gleder meg enormt. Den kommer til å bli SÅ fin, og jeg er SÅ stolt!
Jeg kan love en bok full av vegansk matglede. Den skal bugne av gode oppskrifter på god mat, vakre grønnsaker og fristende bilder.

Tittelen er ennå ikke på plass, og den er nesten enda vanskeligere å bestemme enn selve innholdet synes jeg. Derfor spør jeg dere blogglesere: Har dere forslag til hva boka skal hete? Alle forslag mottas med takk! :D

Kom gjerne også med innspill om hvilke oppskrifter dere ønsker skal være med i boka. Kanskje dere har noen bloggfavoritter som bare MÅ være med?

Jippi-ai-ai!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

74 kommentarer :

 1. Fantastisk! Gratulerer! Du MÅ ihvertfall ha med vegisterkakene, det må du bare :-)

  SvarSlett
 2. Hurraaa!! Flyttesuppa MÅ være med!! :D <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Flyttesuppa, den hadde jeg faktisk ikke tatt med foreløpig, men JA!

   Slett
 3. mange trur jo vegan mat består av kaninfor/høy gulrota åsånn som dem trur dem bare et, så kan het nå relatert til det..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, ja kanskje en litt morsom vri på det hadde vært no' :) Høy på veganmat eller noe, hehe.

   Slett
 4. Hurra! Jeg gleder meg! Håper det blir masse glutenfritt i den. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg og! Det blir flere glutenfrie oppskrifter med, men ikke bare glutenfritt altså :)

   Slett
 5. Linselus og quesadillas må vera med. :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer Jane. Den skal jeg garantert kjøpe! :)

  SvarSlett
 7. Tittel: "God mat trenger ikke være dyr" ;)

  SvarSlett
 8. Ja, kall den det samme som slagordet ditt, det er jo så utrolig bra :)

  SvarSlett
 9. Så gøy!! Den skal jeg i alle fall kjøpe! :D

  SvarSlett
 10. Syns nå bare "Veganmisjonen" er en enkel og fengende tittel, jeg :)

  SvarSlett
 11. Så gøy! Gleder meg :) Noen av mine favoritter er albondigas, masalaboller, Quinoaboller
  thai style med Thai dipsaus med cashewnøtter det er bare sykt godt!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for forslag om retter! Det tas til etteretning :)

   Slett
 12. Stilig! Jeg synes den skal hete Veganmisjonen. Enkelt og greit, og direkte relasjon til arbeidet du har nedlagt i bloggen din.

  SvarSlett
 13. Enig med Nattfall. Syns boka skal hete " Veganmisjonen". Gleder meg til den kommer 😀

  SvarSlett
 14. Da MÅ du ha med tacoboller! Helst med bilde av de på forsiden, med de flotte skålene til:) Gleder meg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tacoboller skal bli! Det er helt bombesikkert :) Om de kommer på forsiden gjenstår å se.

   Slett
 15. Gratulerer så masse! Mamma tok kontakt med det forlaget (og to andre store) i 2011 angående det at jeg hadde skrevet bok om livet med Asperger. "OI den er vi interessert i! Oi oi oi, har hun skrevet den på engelsk også? Oi oi oi!!" og selv om jeg var på jobb på den tiden, ofret jeg nattesøvnen en hel uke for å oversette alt til norsk og sende til dem mens de forhåpentligvis husket meg. Etter tre måneder purret jeg på dem, og da svarte Cappelen at de ikke var interessert fordi "det er ikke marked for slike bøker". En bok som opplyser og oppmuntrer? Merkelig...du får jo utgi en slik en! Jaja... du har nok bedre sjangs enn meg, lykke til! (har selvutgitt en PDF nå, da..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!
   Veien til å utgi bok på et stort forlag er nok lang for de fleste. Jeg har jo jobbet hard med bloggen i snart fem år nå :) Stå på videre og ikke gi opp, skriv mer og send avgårde manus, så kanskje du får napp etterhvert!

   Slett
 16. Gratulerer så mykje!! Gledar meg til å kjøpe boka!! :)

  SvarSlett
 17. Yeah! Gleder meg!

  Mine favoritter: Portobello bolognese (den må vœre med!), lindrende linsesuppe, indisk blomkålgryte, rød linselus, chana mandel masala, quinoaboller thaistyle, havregrøtkake med mørk sjokolade ... du har så mange gode!

  For min del helst ikke noen med kjøtterstatning, vegansk ost eller andre kunstige ingredienser


  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine innspill om retter! Veldig kjekt å få høre hva dere har som favoritter :D

   Slett
 18. Vegisterkaker og qinoa julestek MÅ være med :) Forslag til tittel: Grønt er skjønt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den tittelen har jeg også tenkt på faktisk! :DD Takk.

   Slett
 19. Hipp hurra :) Du må ha med squash suppa!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, den hadde jeg nesten glemt, er en av de første oppskriftene her på bloggen det :) Takk fro tips!

   Slett
 20. Gratulerer så mye! Jeg hadde ønsket meg tema-sider med tapas-, sushi-, høytid- og texmex oppskrifter! Det hadde vært supert!

  SvarSlett
 21. Grønn (mat)glede..? :)

  SvarSlett
 22. Snaddertofu og polentabiff må være med:-)

  Lykke til! Dette blir spennende!

  SvarSlett
 23. den nuddelsuppa med smørbønner, gulrot og koriander! den er kjempegod! og quesedillas! og tofutrekantene med quinoa! herregud vil ha med alt jeg :D

  SvarSlett
 24. Gratulerer :) Som ikke-veganer tenker jeg at du når et større publikum hvis du får frem "melkefritt" feks på forsiden. Det er mange med melkeallergi som ikke har peiling på at det er mye gode erstatninger for melk, ost osv hos både veganere og raw foodister :)

  SvarSlett
 25. Så gøy, gratulerer så mye:D Gleder meg til å kjøpe den, og bruke den flittig! Syns du burde ha med en del av de kjappe oppskriftene dine som ikke krever for mange "fancy" ingredienser, og gjerne noen sesongbaserte oppskrifter, sånn som julemat:)

  SvarSlett
 26. Vist det er en av dine oppskrifter og ideer jeg konstant finner på og lage, så er det den grovbakte potetmosen :D

  SvarSlett
 27. Hurra og gratulerer! Gleder meg til å kjøpe din andre bok-den første er også veldig fin, da!! Hva med "grønn mat for alle" eller "grønn mat på alle fat" eller "grønt og godt"?

  Er jo dessverre mange som tenker at en "vegetar/vegan" kokebok ikke er noe for dem om de ikke er veggis selv. Men det geniale er jo at grønnsaker og frukt kan og bør jo de aller fleste spise mer av! Lykke til! Og jeg vil gjerne ha mange burgeroppskrifter i boka! Åpnet en ny verden for meg! :)

  SvarSlett
 28. Dette har jeg ventet på at skulle komme en stund nå, så du får ha gratulerer så mye med boken og din nye tittel som forfatter :) Denne boken skal selvfølgelig i hyllen med alle andre veggis kokebøker. Sånn helt på sparket kan du kalle boken: Pandaens Veganske Nom-Nom retter. Kommer vel på noe bedre etterhvert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har en bok ute allerede ja, det visste jeg ikke hehe. Så da får du bare overse den første setningen min, men gratulerer må du jo ha uansett da så klart :)

   Slett
 29. Gratulerer så mye, og tusen takk for kjempefin blogg med nydelige oppskrifter og ikke minst enkle instruksjoner, tips, bilder etc. Jeg synes at slogan du har på bloggen er alldeles utmerket så min stemme går til "god mat trenger ikke være dyr"! Lykke til med å plukke ut oppskrifter, jeg har likt ALT jeg her prøvd fra bloggen så langt ;-) Go GIRL!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, da får jeg ta med alt da ;) Skulle gjerne det! Takk for fine ord, jeg står på for fullt! :D

   Slett
 30. DEN ønsker jeg meg!!
  Hva med "Grønn med glede - Veganmisjonens fristelser"
  (hihi)

  SvarSlett
 31. Spicy quinoaboller, og de enkle med dritgode kikertburgerene <3

  SvarSlett
 32. Det er bare SÅ kult Jane!! Du er dødsflink, og boken kommer til å bli så fantastisk bra og fin! Jeg gleder meg <3

  SvarSlett
 33. Denne gleder jeg meg til!!! Kanskje du kunne "tagget" oppskriftene på noe vis slik at det ble lett å se hvilke som er glutenfrie?

  SvarSlett
 34. TIllykke med bogen. Den må blive en succes. Bruger din blog og dine opskrifter rigtig meget.

  SvarSlett
 35. Og så er Veganmisjonen en vældig fin titel. De opskrifter jeg har brugt indtil videre har været opskrifterne på linsesupper, rødbedebøffer og kikærtebøffer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for innspill. Kan avsløre at det blir flere typer supper og bøffer i boka, blant annet en helt NY rødbeteburger som er helt avsindig god! :D

   Slett
 36. JA!! Hurra!! :D Dette blir råååbra!
  Denne nyheten hadde gått meg hus forbi da jeg har vært lenge på reisefot! Håper du vil ta med grillburgerne, de er skikkelig gode! Ellers er den chana masalen (den sterkeste) utrolig god!
  Masse lykke til med bokutgivelsen, gleder meg til å få den i hus :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jommen blir de råbra :D Snart i mål med et halvt års arbeid nå! Gleder meg også enormt til å få se den på ordentlig!!

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...