Veganmisjonen i finalen til årets matblogg 2014!

Veganmisjonen er med i finalen!!
Hipp hurra, hurra jeg er så glad! Veganmisjonen er i finalen til årets matblogg 2014 i kategorien "årets alternativ-matblogg"! Er det mulig :D


Jeg måtte lese det et par hundre ganger før jeg trodde det var sant, men her står det altså, svart på hvitt: Finalister til årets matblogger 2014.

Kategoribeskrivelse:
Hvem skriver den beste bloggen innenfor nisjemat som f.eks. blogger med fokus på allergi, helsekost, vegetarmat, diett osv.

Om Veganmisjonen står det:
"Bloggen ufarliggjør vegan-mat og gjør den til allemannseie. Med naturlige ingredienser og godt forklarte oppskrifter får hun maten til å bli et reelt alternativ til dagens dominerende mattrender. Hun sprer matglede med fargerik og variert mat som alle kan klare å lage etter henne."

Jeg er nominert sammen med disse to dyktige bloggerne: Veggisbloggen og Fra jord til bord.


♥ ♥ Tusen hjertelig takk, alle dere som har stemt på meg! ♥ 
Sender en gedigen klem til dere alle sammen! Nå er det opp til fagjuryen å bestemme hvem som vinner, og prisen deles ut i mathallen søndag 12. oktober. Kryss fingre!! :)* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

22 kommentarer :

 1. Tillykke med det! :D

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye! Håper du vinner!:D

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Vel fortjent! Du fikk min stemme!

  SvarSlett
 4. Klart du er finalist! Beste matbloggen i Norge :-D Ønsker deg lykke til!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye! Vel fortjent! Både det og all oppmerksomheten du får i media om dagen! Stå på videre, du er så inspirerende :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tar litt av nå føler jeg, men det er jo bare gøy :D Tusen takk :))

   Slett
 6. Jane, jeg håper virkelig at du vinner. Det ligger så mye entusiasme og energi i din matlaging at du fortjener det absolutt. Ikke bare legger du masse gode oppskrifter som inspirerer til middaglagging på travle hverdager men du legger sjela di og holder ikke tilbake på tips og hemmeligheter og du er en sann vegan isjonær altså! Masse lykke til! Krysser finer og tær.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en kjempehyggelig kommentar, Virginia :D

   Slett
 7. Fantastisk, og ikke så veldig overraskende egentlig! :)

  SvarSlett
 8. Stort tillykke - og din finaleplads er i den grad velfortjent! Håber du vinder. Følger dig uanset:)
  Vh
  Dorthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Dette blir spennende! Og om jeg ikke vinner er det uansett kjempestort å ha kommet til finalen ;)

   Slett
 9. Og i øvrigt, noget jeg har tænkt på længe, og som jeg har været for tilbageholdende til at skrive til dig: Ofte kommer jeg på andre varianter ud fra dine opskrifter, og har vældig lyst til at fortælle dig om det! Men jeg ved ikke, om jeg så blander mig for meget? Måske kunne jeg kontakte dig på en privat mail, hvis jeg har en god idé, og så kunne du tage stilling til, om opskriften skal på bloggen her?

  (Åh nej, nu har jeg sagt det:))
  Vh
  Dorthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke noe problem, kjære deg :) Det er bare gøy å høre hvordan dere lesere lager oppskriftene mine og hvordan dere tilpasser og endrer på ingredienser. Det gir meg bare inspirasjon tilbake!

   Om du vil skrive en mail istedenfor å skrive i kommentarfeltet, må du gjerne det: veganmisjonen@gmail.com

   Slett
 10. Masse lykke til! Håper du vinner! Det er så vel fortjent, så mye du gir av deg selv og din evige smittende entusiasme rundt mat. Elsker veganmisjonen! Keep up the good work <3

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...