Bedre enn godteri

Oppskrift Riskaker Banan Peanøttsmør Snacks Ettertreningsmåltid
Dette er bedre enn godteri og sjokolade. 
Og all verdens potetgull. Tilsammen.

Tenk, jeg måtte vandre rundt på vår vakre jord så lenge før jeg oppdaget denne fantastiske kombinasjonen! Føler meg forpliktet til å gi kunnskapen videre til de av dere som ikke har smakt det ennå.

Riskaker + peanøttsmør + banan = farlig godt.


OBS!
Fare for at det tar litt av når man setter i gang med dette. Dvs alle pakker med riskaker i huset og et glass med peanøttsmør forsvinner raskt. Du er herved advart.

Instagrammere har kanskje registrert bilder à la dette i det siste på @jojanonne. Kjenner meg nesten litt slem som deler slikt med dere, så avhengighetsskapende er det. Jeg ble nemlig selv inspirert av en instagrammer, husker ikke hvem det var, men ja. Jeg prøvde det og ble hekta. Værsågod, her er det første skuddet!

Oppskrift Riskaker Banan Peanøttsmør Snacks Ettertreningsmåltid

Ikke bare er det godt.
Dette er et typisk ettertrenings-måltid. Etter en pumpeøkt trenger musklene påfyll av karbs og proteiner. Jeg er så heldig å bo ett minutt unna gymmet, så jeg trasker lykkelig hjem og kaster meg over herlighetene straks.
Ellers kan ingrediensene lett tas med i treningsbagen sammen med en kniv, så da er det bare å smøre på og spise rett etter treningen.

Tips:
Prøvd å riste riskaker i brødristeren? Hvis ikke, gjør det neste gang. De blir jo litt slappe og seige når de har stått i åpnet pakke noen dager, men etter en kjapp runde i brødristeren blir de sprø igjen. Jeg tar meg faktisk bryet med å riste riskakene hver gang, de blir ekstra gode slik.
riskaker
peanøttsmør
banan, i skiver

1. Rist riskakene kjapt i brødristeren. Om du gidder. Obs: Ikke for lenge, de blir fort brent! (Brannvarsleren min gikk amok her forleden pga riskaker i risteren, uææ).
2. Smør på et lag med peanøttsmør.
3. Banan oppå.* Et dryss med chiafrø og kakaopulver gjør seg. (Jeg gjorde det mest for bildets skyld må jeg innrømme). De smaker like godt uten dill og dall på toppen, og det er slik jeg lager dem i hverdagen. Bare så du vet det.Nom nom nom!!

Oppskrift Riskaker Banan Peanøttsmør Snacks Ettertreningsmåltid

Dette er et innslag i "Rett i bollen" - en serie om rask og enkel hverdagsmat.

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

18 kommentarer :

 1. mmm. peanøttsmør med banan hørtes veldig godt :)

  SvarSlett
 2. Åh, jeg har i det siste vært helt hekta på bananbiter og peanøttsmør med sjokolademousse - lagd av avokado, søtning og kakaopulver. Ubeskrivelig godt. :3

  SvarSlett
  Svar
  1. Oioi, det høres unektelig godt ut :D Har til gode å smake avokadosjokolademousse faktisk!

   Slett
 3. Åh ja!! Det der er faktisk ekstremt godt og farlig avhengighetsdannende!
  Ha en god dag søte Jane!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fare for avhengighet her ja ;O
   Ha en superdag du også, søta <3

   Slett
 4. Aldri prøvd den kombinasjonen. Klarer veldig fint å se for meg at en pakke eller to med riskaker forsvinner fort på den måten!;)

  Testa vannkastanjer her om dagen. Fant ut at det har jeg jo spist før, og det er veldig godt!:) Flere bokser har nå funnet veien hjem til mitt kjøkken;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da må du bare prøve, om du tør! ;D

   Gøy å høre at vannkastanjene er på plass i skapet! <3

   Slett
 5. Jeg elsker det nye rett i bollen-konseptet! Hurra for lettlaget vegetarmat!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!! Det er skikkelig artig å dele hverdagsmaten med dere, herlig at det blir så godt mottatt :D

   Slett
 6. Dette har jeg også spist i det siste! Trodde jeg hadde kommet på det heeeelt av meg selv, men må nok ha sett et fristende bilde et eller annet sted :) Jeg liker et lite dryss kanel på toppen!

  SvarSlett
  Svar
  1. :D Et lite dryss kanel hørtes godt ut! Det må jeg prøve.

   Slett
 7. Åh, dette spiste jeg massevis av for et par år siden. Utrolig godt, men guri meg som det klisser seg fast i hele munnen! (man kan jo regne det som en bonus - da kan man nyte smaken enda lenger:P)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det har jeg faktisk ikke tenkt over at det gjør ;O) Hmmm.

   Slett
 8. Den oppskriften var dessverre oversett av meg før, men bedre sent enn aldri! Det smaker utrolig bra! Tusen takk Jane :) det blir definitivt min favoritt både til lunsj, og kvelds.

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...