Sunnheten selv juice

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse
Sunneste drinken ever.
Det har blitt et par (hundretusen) liter juice her hjemme siden jeg kjøpte meg juicepresse nå i høst. Like spennende hver gang å skvise saften ut av allverdens frukt og grønt, og ingen juicer blir helt like. Jeg slutter aldri å la meg fascinere av den maskinen!

I dag har jeg og Kaninen (ja, den har fått navn) laget en himla god og knallrød juice. Den har kun tre ingredienser: tomater, gulrøtter og stangselleri.


Denne juicen kler drinkglass og isbiter synes jeg. For å gjøre litt ekstra stas på den pyntet jeg med pinner av stangselleri. De fungerer også som rørepinner, noe som passer bra siden denne juicen er ganske tykk med masse deilig fruktkjøtt fra tomatene.

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse

Ok, la oss juice!
Før grønnsakene går i juiceren må de vaskes og kuttes i passe store biter.

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse

Jeg starter alltid med de mykeste grønnsakene først. I beholderen til venstre er ren tomatsaft. I beholderen til høyre kommer grønnsaksfibrene ut. 5 tomater produserer veldig mye juice, hele 6 dl ble det.

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse

Neste grønnsak ut er selleristang. Den lager ikke like mye saft som tomatene, men gir mye smak.

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse

Så er det gulrøttene sin tur. Her blir det mye fiber. Ca 2 dl juice av to gulrøtter.


Resultat: Nesten en liter ferskpresset sunnhet og en fornøyd Master of The Juice.

Oppskrift Sunn Hjemmelaget Juice Tomater Stangselleri Gulrot Tomatjuice Juicepresse


(ca 9 dl juice)
5 modne tomater
2 stilker stangselleri med kvasten på
2 gulrøtter

1. Vask og trim ingrediensene.
2. Juice i vei!


* Server med isbiter, pynt med stangsellerikvaster og nyt.

* Prøv å drysse litt sellerisalt på toppen av juicen. Herlig for saltmonser!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

16 kommentarer :

 1. Nydelig :)

  Jeg har ikke juicer, er ikke så glad i å drikke kalorier :)

  SvarSlett
 2. Hvordan tror du disse juicene blir som smoothier i stedet? Har ikke juicemaskin, og tenker dessuten litt på at det er kjipt å kaste så mye mat som blir til overs. Eller bruker du restene til noe annet? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingrediensene til denne juicen kan du fint putte i blender og lage smoothie av. Kanskje jeg ville byttet ut gulrot med agurk?
   Jeg kaster som regel fiberrestene, men bruker det og så noen ganger i bakst, wraps m.m.

   Slett
 3. Jeg har heldigvis en juicer og drikker en mengde grønnsaker og frukt hver morgen. Etterpå føler jeg meg sunn og blid og klar for dagen. Hurra for juicer. Jeg skal teste ut tomatjuicen din!

  SvarSlett
 4. ...og grunnet navnet på juiceren din må du forresten ta en titt på bloggen min!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha :D er innom deg på besøk iblant. En nydelig blogg med SÅ mange søte kaninbilder <3<3 Jeg hadde selv en dvergvedder for noen år siden, så er veldig svak for de små vesnene der :)

   Slett
 5. DEnne komboen har ikke jeg prøvd meg på før. Har faktisk ikke prøvd å juice tomater i det hele tatt. Det må jeg forandre på!!

  SvarSlett
 6. Så utrolig mye juice du får ut av ingrediensene! Det er vel forskjellen på en sentrifugal juicer som jeg har, og den typen du har... Nå vet jeg i alle fall hva jeg skal kjøpe meg når min juicer tar kvelden ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er kanskje ekstra mye juice? Har ikke prøvd sentrifuge, men hørt at juicepresse visstnok skal funke best :) Er ihvertfall knallfornøyd med min slow juicer.

   Slett
 7. Hva slags juicepresse bruker du? Vet du om alle presser kan brukes til grønnsaker også?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har en slowjuicer, Wilfa Juicemaster SJ- 150W. Knallfornøyd med den!
   Har ikke prøvd sentrifuge-juicere, men de kan også juice grønnsaker ettersom jeg har skjønt det.

   Slett
 8. Skal prøve dette:-) Jeg pleier å bruke blenderen til å lage gazpacho, men begynner å bli lei av samme greia hver morgen. Fant frem juicepressa jeg kjøpte for noen år siden og lagde melonjuice for et par dager siden, for en fest! Men på tide å prøve noe nytt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hipp hipp! Melonjuice <3
   Håper du liker gazpacho-juicen også.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...