Daddelnom

Oppskrift Daddelnom Fylte Dadler Mandelsmør Hjemmelaget Julesnop Julegodt
Fylte dadler er skikkelig nom nom julesnop!
Ferske, myke dadler smaker herlig søtt og karamellaktig. Skjær et snitt langs siden på daddelen og ta ut steinen inni. Så kan du fylle den med godsaker! Ferske dadler fås kjøpt på mange vanlige dagligvarebutikker (jeg kjøpte mine i løsvekt på Rema1000). Ellers finner du dem på de fleste innvandrerbutikker.Dadler fylt med hjemmelaget mandelsmør:
Veldig godt med kombinasjonen av søt daddel og det salte mandelsmøret inni!

Oppskrift Daddelnom Fylte Dadler Mandelsmør Hjemmelaget Julesnop Julegodt


Dadler fylt med ristede hele mandler:
Herlig med den sprø nøtta inni!

Oppskrift Daddelnom Fylte Dadler Mandelsmør Hjemmelaget Julesnop Julegodt


Nom nom nom!!!

Oppskrift Daddelnom Fylte Dadler Mandelsmør Hjemmelaget Julesnop Julegodt

du trenger:
ferske dadler
mandelsmør, hjemmelaget eller kjøpt
hele mandler, ristet i tørr stekepanne
Takk til Trude for tips! :)
~~ ~~~~ ~ ~ Jul på VeganMisjonen ~ ~ ~~~~ ~~

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

6 kommentarer :

 1. jeg er veldig glad i alt som har med daddler å gjøre :D NAM

  SvarSlett
 2. NAM! Jeg har heeelt dilla på mandler fortiden! Snadder! Her i Danmark er fyllte dadler med walnøtter en skikkelig juleklassiker! ;)

  SvarSlett
 3. Dadler er supert! Før hadde jeg fått for meg at jeg ikke likte dadler av en eller annen grunn, men det er noe jeg virkelig har lært å like etterhvert. Jeg liker veldig godt å putte paranøtter oppi <3

  SvarSlett
 4. Mmm, valnøtter og paranøtter er sikkert også kjempegodt inni!
  Jeg oppdaga først dadler da jeg ble voksen, frelst fra første bit! :D

  SvarSlett
 5. Mmm, elsker dadler! Jeg har pleid å ha mandelsmør i for å spise dem som snacks/dessert, men for tiden har jeg blitt litt for glad i dadler med skikkelig mørk sjokolade inni (86 %). Veldig, veldig godt, så lenge ikke sjokolade er for søt.

  SvarSlett
 6. namnamnam daddler. de daddlene som er best kommer altså fra 'innvandrer sjappa' - asia butikken? de e mjuke og kremete og stiller i en heilt egen liga i forhold te de tørre og læraktige mi finner i dagligvaren..

  pleier å spise dem med paranøtter ELLER valnøtter. SKIKKELIG DIGG! :D

  Idapie

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...