Et lite jubileum: 1,5 år som veganer!

Veganmisjonen Oppskrifter Veganmat Vegetarmat
Hei kjære venner. I dag har jeg vært veganer i ett og et halvt år!
Det er nesten 550 dager det, helt uten noe som helst animalsk føde! Det må nevnes at jeg var vegetarianer i ca 15 år før det, så kjøtt er det lenge lenge siden jeg har vært i befatning med. Og jeg føler meg friskere og sterkere enn noensinne!


Jeg er stolt og glad over min avgjørelse om å bli fulltidsveganer. Det føles så inderlig riktig, og like inderlig viktig. Ikke bare for meg, men for dyrene, menneskeheten og miljøet.

Som jeg har nevnt tidligere: Å spise veganmat er ikke bare sunt for helsa, det er også en måte å tale dyrenes sak på.Jeg gleder meg til å jobbe videre med å spre inspirasjon, god mat, god stemning, uformell, uhemmet og utemmet matglede her på VeganMisjonen!
Håper dere henger med meg videre, kjære grønne venner!!♥ Jane


 
Veganmisjonen Oppskrifter Veganmat Vegetarmat

Bilde fra loveusnoteatus.com* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

18 kommentarer :

 1. Gratulerer kjære deg! Og tusen takk for en utrolig bra blogg! Gleder meg til å fortsette å finne utrolig bra oppskrifter!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye, satser på å ta steget fra vegetarianer til veganer snart jeg også :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen! Skal definitivt henge med videre :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jubileum! :D

  SvarSlett
 5. gratulerer, du er god ;) håper jeg også klarer og bli veganer en gang..men har kun vert vegetarianer i 2 månder så tror ikke jeg er klar for det enda...

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Feirer halvt-årsdag som veganer i disse tider selv (utrolig irriterende at jeg ikke klarer å huske hvilken dato...!)

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Og takk for at du lager en så fin blogg som viser folk at veganere ikke spiser kjedelig. Det er viktig aktivisme :)

  SvarSlett
 8. Grattulerer så kjekt :-)
  Det er dielig, litt morsomt også vi har faktisk samme dato dette er min 11 års dag som veggis og 6 mnd som veganer :-)
  Vi skal feire med falaffler og avocado, håper du får en fin feiring.:-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Og tusen, tusen takk for en utrolig flott og inspirerende blogg. :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer! Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 11. Skal bli veganer med en gang foreldrene mine ikke kan stoppe meg lenger! Er 14 år og har vært vegetarianer i syv måneder nå! Det er ikke all verdens, men det er en start. Gratulerer så alt for mye til deg da!!!

  SvarSlett
 12. Hurra for deg! Og for verdens beste mat-blogg!

  SvarSlett
 13. Gratulerer, så flink du er!

  Selv er jeg vegetarianer, og det føles jo bare helt utelukket å gå tilbake på det. Jeg har et par ganger prøvd å spise fisk (for å glede den bekymrede familie : ) ), men har rett og slett ikke klart. Er det sånn når man har vært veganer en stund også? Blir det umulig å spise et egg, på en måte? Jeg skjønner at du ikke kommer til å gjøre det, spørsmålet mitt er mer om du aktivt velger å være veganer hver dag eller om det kommer av seg selv. Om du skjønner. : )

  SvarSlett
 14. Ulrikke: For meg er det uaktuelt å spise feks fisk eller egg. Veganismen har blitt en livsstil, og jeg tenker egentlig ikke så mye over det i hverdagen. Det er ikke et aktivt valg jeg trenger å ta hver dag, for kjøtt og annen dyremat frister meg overhode ikke og jeg savner det heller ikke. Heldig sånn :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...