Vegansk sjokoladepudding

Oppskrift Hjemmelaget Sjokoladepudding Vegetar Vegan Uten Melk Egg Nøttemelk Mandelmelk Maizena
Så enkelt lager du vegansk sjokoladepudding!
Her kommer oppskrift på en dessert som du med garantert suksess kan servere hele familien og resten av nabolaget om du vil. Vegansk sjokoladepudding lager du lett som en smekk, og det er umulig å ikke like den :)(4 pers)
4 dl mandelmelk (eller annen vegetabilsk melk)
2 ss mørkt rørsukker (ev. vanlig sukker)
3 store ss Maizena maisstivelse
1 ts vaniljesukker
50 g vegan sjokolade, i biter

1. Ha melk, rørsukker, maisstivelse og vaniljesukker i en kjele. Kok opp under omrøring.
2. Med en gang det koker tar du kjelen av varmen og tilsetter sjokoladen. Rør i vei til det er fullstendig blandet.
3. Hell i en form/bolle og sett til avkjøling til puddingen er helt stiv


* Server gjerne hjemmelaget sjokoladepudding med vegansk vaniljesaus.


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

13 kommentarer :

 1. Nå tror jeg nesten på sjebnen: På butikken i dag kjøpte jeg to pakker Oatly vaniljesaus, og tenkte samtidig "jeg mÅ lære meg å lage vegansk sjokoladepudding". Så kom jeg hjem, fant en link til Norsk Vegansamfunn forumet, registrerte meg, gikk inn på bloggen til en tilfeldig bruker, og vips: oppskrift på vegansk sjokoladepudding! Ikke verst ;)

  Det ser ut som du har en flott blogg! Selv er jeg ikke veganer, men forsøker å bli det, så hit kommer jeg nok tilbake for å hente inspirasjon :)

  Hilsen Bente.

  SvarSlett
 2. Wow, det var nok meningen at du skulle lage sjokoladepudding i dag ja! :DD
  Moro at du liker bloggen, håper du finner flere skjebnesvangre oppskrifter her:)

  SvarSlett
 3. Suksess! Takk for oppskriften :DD


  Hilsen Siri

  SvarSlett
 4. Åj, denne så god ut. Mulig jeg må prøve den i løpet av helgen :D Lurer på om du har noen oppskrifter hvor du bruker Silken tofu? Eller tips til hvor jeg kan finne oppskrifter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har faktisk ingen oppskrifter med silken tofu foreløpig. Kan tipse om denne fra veganmannen!

   Slett
 5. Denne puddingen, eller moussen, har blitt ein slager hjå oss. Alle liker den, veganar eller ikkje. Tusen takk for oppskrift!

  SvarSlett
 6. Atte, jeg er sjokoholik. Denne sjokoladepuddingen er nyyydelig. Og jeg tror at jeg skulle kunne spise den hver eneste dag. Helst sammen med amerikanske pannekaker. Hva tror du om å blande hakkede for eksempel hasselnøtter eller pistasjenøtter i røren?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er nom denne her ja! :DD Hasselnøtter eller pistasjenøtter synes jeg var en strålende idé! :D

   Slett
 7. Jeg må le av meg selv. I dag skulle jeg gjøre sjokoladepudding, igjen, og klarte å bruke potetmel istedenfor maisena. Puddingen fikk en litt rar konsistens, men smaken ble god. Litt som rabarbragrøt med fast konsistens og sjokoladesmak. Og hakkede hasselnøtter ER godt i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, artig! Aldri testet den med potetmel selv, men da vet vi hvordan det blir ;)

   Slett
 8. Jeg må le av potetmel-sjokoladepuddingen! Så går det når jeg er ivrig og ikke leser ordentlig på pakken. Bittelitt typisk meg, hehehehe.

  Sjokoladepuddingen burde gå å helle opp i muffinsformer av papir? Burde vel fungere, tror jeg. Eller kan former av metall være bedre? De bli med på en pop up-kafé, så jeg kan ikke bruke mine vanlige muffinsformer av silikon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehehehe :DD Muffinsformer var en god idé! Har ikke testet, men tipper papir kan funke bra. Særlig om du setter dem i et muffinsbrett til avkjøling, da holder de formen bedre.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...