Nyhet: Go'Vegan vegandeig og burgere!

#reklame

Nå kommer Go'Vegan kommer med to spennende nyheter: Vegandeig og Burgere! 
Jeg har testet, og er mektig imponert. Go'Vegan tar altså veien videre fra vegansk ost til kjøtterstatningsprodukter. Fra og med uke 8 kan du finne dem i din nærbutikk!


Her er mine kjøttfrie middagskaker av Go'Vegan vegandeigSånn ser pakningene ut
Du kan finne dem på Kiwi, Meny, Spar, Joker, Bunnpris, Jacobs og CCmat. PS: Ikke sikkert alle butikkene har dem i hyllene i første omgang, men da er det bare å spørre om de kan ta dem inn, for de er i sortimentet.Jeg lagde en supergod søndagsmiddag med Vegandeig i dag. Se mer på min Instagram @veganmisjonen. Deigen er laget av erteprotein, som Go'Vegan selv skriver på etiketten: "Vår vegandeig er laget av erter og ikke av dyr ".


Førsteinntrykk: Wow, det ser jo ut som kjøttdeig!
Det er ganske utrolig at dette her er fullstendig plantebasert, og hovedingrediensen er erter. Lukten er veldig mild, frisk, litt søt kanskje - men rå kjøttlukt er det ikke snev av. Heldigvis.


Test 1: Er den formbar?
Ja! Den er kjempeenkel å forme, akkurat som jeg håpet på. Det er også enkelt å blande inn ulike krydder om man ønsker det, her er det helt opp til deg hva du føler for. Bland for eksempel inn urter, salt og pepper, tacokrydder, grillkrydder, muskat eller annet.


Test 2: Er den enkel å steke?
Ja! Den holder perfekt sammen i panna, ingen smuling, ingen fastbrenning, ingen utflyting. Bestått med glans.


Test 3: Smak og konsistens
Smaken er helt knall! Fantastisk faktisk. Beste jeg har prøvd av kjøtterstatningsfarse. Jeg testet å steke deigen som den var, og med litt iblandet krydder. Begge deler var kjempegodt, men litt ekstra krydder gav mer spenning. Ser for meg at å blande inn litt finhakket løk eller hvitløk, litt muskat, pepper .... Åååååh!

Konsistensen er helt utrolig, se bare her! Når du setter tenna i den, kjennes det fast og mykt på én gang, saftig, kjøttfullt og utrolig delikat.


Jeg serverte med småpoteter, brun saus, karamellisert løk og dampet gulrot, brokkoli og erter.


Gleder meg stort over å se at flere og flere veganske produkter kommer på det norske markedet. Det er noe annet i dag enn for ti år siden, da jeg ble veganer :) Heia, heia!

Go'Vegan finner du forresten på Instagram @go_vegan_nordic og på facebook govegannordic. Klikk deg inn, følg - og gi dem en tommel opp om du liker produktene deres, det fortjener de!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

7 kommentarer :

 1. Så bra! Gleder meg til å teste😋

  SvarSlett
 2. Hva tror du med å trekke i suppe som boller? Uten å stekes først ....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en strålende idé! Ikke prøvd det, men tipper det vil funke bra, utfra min erfaring med deigen :)

   Slett
 3. Ser jo helt ekte ut så blir nok en suksess!

  SvarSlett
 4. Hei😊 Gleder meg til å prøve👍 Jeg har saumfart flere Rema 1000, Coop, Kiwi og spar butikker i Oslo, men har ikke funnet denne "kjøttdeigen". Har du tips om en butikk i nærheten av Grefsen, Storo eller Torshov som fører denne?

  SvarSlett
 5. Jeg har smakt det en gang, det er fantastisk deilig

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...