Kom på fantastiske Vegansk Julefestival til helgen!

Åh, som jeg gleder meg! 
Om få dager braker det løs med årets koseligste festival. Vegansk julefestival er helt unik i sitt slag, for her trenger man ikke tenke over om noe er vegansk eller ikke. ALT på denne festivalen er 100 % vegansk :D Hvor fantastisk er ikke det?! Er det ett sted jeg finner julestemning, er det ihvertfall på denne festivalen <3

Goodiebags til de 250 første 
De 250 første besøkende på festivalen med forhåndskjøpte billetter får en gratis goodiebag i gave! :D Oppi goodiebagen er det spennende saker fra Palais des thes, Mytreat, Masala Magic, NOAH - for dyrs rettigheter, Økosjokolade, LUSH, Markedspool, Bioselect og Nycoplus. Dette gjelder begge dagene, så det er en ganske god sjans for at du blir den lykkelige eier av en goodiebag, om du møter opp tidlig :)Forhåndskjøp billetter her

PS: Om du ønsker å få med deg en gratis goodiebag, må du
1: Forhåndsbestille billett
2: Være blant de 250 første som kommer inn


Noe annet jeg gleder meg til på festivalen i år er denne: Spesialdesignet handlenett med blant annet dette trykket som jeg har fått lov å dele her. Tenk å gå på shopping med den tøffe reven da. Jeg har fått en sniktitt på flere av trykkene, og de er bare kjempefine! Super julegave til deg selv eller venner.
Kokkekurs med veganmisjonen
Jeg er så heldig å være invitert til å holde kokkekurs på festivalen både lørdag og søndag. På lørdag klokka 13:00 kan du se meg lage vegisterkaker, vegansk soyaribbe og min favoritt juledessert; verdens beste riskrem kokt på kokosmelk med hjemmelaget jordbærsaus. Gleder meg og håper mange vil komme!


På søndag kl 13:00 blir det kokkekurs med meg og festivalsjef Thomas Olsen. Vi holder vanligvis kokkekurs sammen gjennom vårt firma veganplan, og på julefestivalen skal vi lage julegodis som pepperkakeis, kransekuler og mye mer.


Vi sees på vegansk julefestival!
Du kan glede deg til masse god julemat, julegaver, julemusikk, foredrag, kokkekurs med mer. Se hele programmet her.

Når: Lørdag og søndag 26. - 27. november, klokka 11:00 - 18:00 begge dager
Hvor: Chateau Neuf, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Nettside
Facebookevent* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

3 kommentarer :

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...