Konkurranse: Vinn min nye kokebok!

Vinn en signert utgave av kokeboka! 
Du har kanskje sett den i butikkhyllene allerede? Jeg vet det er mange som ønsker seg denne til jul, og mange som ønsker å gi den i gave til noen de er glad i. Nå kan Veganmat på sitt beste bli din!

Om du ikke skulle være så heldig å vinne, finner du boka i bokhandelen, eller du kan bestille den på nett her.Konkurranseregler 
1. Gå inn på veganmisjonens facebookside.
2. Legg igjen en kommentar under innlegget om konkurransen og si kort hvorfor du ønsker å vinne boka.
3. Fristen for å delta er klokka 12:00, lørdag 19. desember.

(Om du ikke er på facebook, kan du legge igjen en kommentar under denne bloggposten)


Vinneren annonseres på facebook på lørdag, og jeg sender ut boka straks jeg har adressen, da skal den forhåpentlig komme fram til jul :)


Les mer og se bilder fra boka herLykke til! 


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

15 kommentarer :

 1. Jeg er ingen god kokk i utgangspunktet, og trenger inspirasjon og oppskrifter for å kunne gå over til mer vegetarisk/vegansk mat, som jeg gjerne vil av hensyn til dyr og miljø. :)

  SvarSlett
 2. Du var den første veganbloggeren jeg leste da min datter ble vegetarianer og halvt år senere veganer. Du inspirerer med din glede over maten slik at jeg får lyst til å lage den og spise den. Er jo selv 99% veganer. Jeg er i en alder der hvor jeg liker en bok å holde i. :-)

  SvarSlett
 3. Jeg ovevejer at leve mere vegansk end kun vegetarisk og vil vildt gerne have nogle af dine lækre tips og opsrifter for at prøve det ordentligt ud!

  emiliehl@msn.com

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne vinne denne boken så jeg kan inspirere ikke bare meg selv men venner til å spise mer vegansk �� Vet at det hadde blitt lettere med dine oppskrifter, da mange jeg har prøvd er helt fantastiske. God jul ��

  SvarSlett
 5. Jeg ønsker å vinne boken fordi oppskriftene dine er knallgode og geniale! Da jeg ble vegetarianer for noen år siden var veganmisjonen en stor hjelp i å mestre vegansk matlaging. Oppskriftene er enkle og supergode, og har her i heimen blitt godt motatt både av vegetarianer og kjøtt spiser. god jul!

  SvarSlett
 6. Hvis boken er halvparten så bra som bloggen, er den veldig god! Og det er derfor jeg vil vinne den, fordi jeg er så glad i god mat. Nesten all mat jeg lager er etter oppskrift herfra =)

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne vinne boken så jeg kan spise mer variert og "hinte" til familie at jeg ikke lenger spiser kjøtt (og melk) og ønsker å bli veganer.

  SvarSlett
 8. Jeg elsker bloggen! Oppskriftene, bildene og de lette forklaringene gjorde overgangen til veganer enkel og smakfull. Ønsker vinne boka, da jeg på tross av sterke hint ikke fikk den i bursdagsgave. Håper enda til jul.:)

  SvarSlett
 9. Tenk å sitte og bla i boka og ha oppskriften klar på kjøkkenet direkte fra boka. Har laget flere av dine oppskrifter og fått flere til å finne veien inn hit.
  Sprø kjeks med havsalt og karve skal snart prøves,karven er kjøpt inn for karve pleier jeg ikke ha i skapet. :)
  Ha en god jul.

  SvarSlett
 10. Jeg vil veldig gjerne vinne boka da jeg prøver å gå veganveien. Å ha noe så håndfast som en vegansk kokebok, og attpåtil en fra deg, tror jeg ville utgjort en stor inspirasjonskilde. Jeg ønsker også å kunne vise andre at det å være veganer ikke bare innebærer kjedelig mat.

  SvarSlett
 11. Liker bloggen din og bruker den mye,men det er ikke alltid jeg har nett. Den boka hadde virkelig vært "go' å ha" :) Hilsen veganmamma <3

  SvarSlett
 12. Pyha... det er vist på et hængende hår!
  Hvis din bog er lige så god som bloggen, så kommer jeg til at elske den:-) Det kunne jo passende være min flyttegave til mig selv;^)
  Kh Rosa

  SvarSlett
 13. Hei :) elsker bloggen og oppskriftene dine, og som fersk veganer og student hadde det vært utrolig gøy (og ikke minst praktisk) å vinne den etterlengtede kokeboka di! God jul :D

  SvarSlett
 14. Hei :) elsker bloggen og oppskriftene dine, og som fersk veganer og student hadde det vært utrolig gøy (og ikke minst praktisk) å vinne den etterlengtede kokeboka di! God jul :D

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...