Kokkekurs i julegave


Julegavetips: Gi et kokkekurs til noen du er glad i. 
Stadig flere ønsker å spise mer plantebasert i hverdagen. Men hvordan gjennomføre det i praksis?

Jeg og min kollega Thomas fra veganmannen holder gjennom vårt felles firma VeganPlan jevnlig kokkekurs med ulike tema, både for private, firmaer og institusjoner. Vi har kurset over nærmere 2000 nordmenn allerede, og vi har som mål å inspirere hele Norge til å spise sunnere og grønnere!

Nå tilbyr vi gavekort.
Kanskje du kjenner noen som ville blitt glad for å få et kokkekurs i julegave? Gavekortene gjelder et valgfritt kokkekurs og koster 1050,- per stykk. I utgangspunktet gjelder det for kurs i Oslo, siden det er her vi har vår hovedbase, men det kan også benyttes i andre byer når vi er på turné. Vi planlegger å besøke flere av de store norske byene neste år, så da er det bare å hive seg med.

Eksempler på hva du lærer på kokkekurs med oss.
- Først og fremst, hvordan lage deilig, spennende og smakfull hjemmelaget mat som alle liker, helt uten animalske ingredienser.
- Hvordan trylle fram fullverdige og mettende måltider til hele familien, uten å måtte tømme lommeboka og tilbringe timer på kjøkkenet hver dag.
- Hvilke basisvarer er det lurt å ha tilgjengelig i skapene og hvor får man kjøpt det man trenger.
- Hvordan kombinere ingredienser, konsistenser og smaker.
- Hvilke næringsstoffer må man være oppmerksom på når man verken spiser kjøtt eller fisk, og hva er de beste kildene til for eksempel jern, protein, kalsium, omega 3 og ulike vitaminer.

På slutten av alle våre kurs samles vi rundt langbordet og koser oss med all maten vi har laget. Å smake er minst like viktig som å lære ;)

Om du vil kjøpe gavekort på kokkekurs, send oss en mail på kontaktveganplan@gmail.com.

Legg ved navn, adresse og hvor mange gavekort du ønsker, så får du betalingsinformasjon og mer info over mail. Vi sender fortløpende ut, slik at du skal ha det i postkassa i god tid før jul. 


PS: Vi har fremdeles noen ledige plasser på vårt neste kokkekurs i Oslo: Julemat med veganmisjonen og veganmannen, lørdag 28. november. Velkommen!


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

4 kommentarer :

 1. Her blir det dessverre ikke kokekurs i julegaver, men flere av bøkene dine ♡

  SvarSlett
 2. Ååå, jeg har så lyst til å gi dette til kjæresten min... Som er en total nybegynner i ALL matlaging. Men jeg har absolutt ikke råd. Heldigvis har han god råd, så det kan godt hende at han kan dukke opp for egen regning en dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmmm. Kanskje du kan ønske deg kurs i gave fra ham, for dere begge? Koselig å gå sammen på kurs <3 Forresten, vi planlegger romantisk valentines-kurs for turtelduer i februar, hint hint ;)

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...