Følg meg på snap: janesmat

Er du på snap? 
Følg meg på janesmat da vel! 

På janesmat deler jeg små øyeblikk fra hverdagen, på kjøkkenet, bak bloggen og bak kameraet. Tips og triks om matvarer, kjøkkendingser, vakre grønnsaker og kanskje aller mest små innblikk i hva som skjer "behind the scenes" i en matbloggers liv. Det er veldig koselig å se snapper fra dere tilbake, så blir jeg liksom kjent med dere også, og spesielt gøy er det å se når dere lager oppskrifter fra bloggen :) 

Bli med meg på shopping.


Og inn i mitt kjøkken, hvor jeg stadig eksperimenterer med nye oppskrifter.


Få tips om digg veganmat, restauranter, ingredienser og andre produkter.Grønne oppskrifter i hverdagen ;)Hvordan strimle kål, og tenk at det finnes vegansk kaviar!Iblant deler jeg litt fra hverdagen min ellers, feks på trening og i de små timer.


Hei, hvor det går!Det hender jeg er på fest med fine damer.


Enda flere fine damer, og iblant en staselig mann.Men aller mest, det er på kjøkkenet det skjer! Følg meg på janesmat :D

* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

2 kommentarer :

  1. jeg ser SKINNFRIE SKO og KATTEPUS!!! :D hvilke merker fra DinSko er skinnfrie?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jess! Kattepusen er bare lånepus dessverre, men skoene er mine! Det er ikke noe spesielt merke fra Dinsko som er skinnfrie tror jeg, men de har veldig mye skinnfritt :D

      Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...