Hjelp meg å oppdatere link-lista

På tide med en oppdatering. 
Nå er det altfor lenge siden jeg har gått gjennom min link-liste over norske vegan- og vegetarblogger. Mange av bloggene som sto oppført på lista er ikke lenger aktive, men jeg vet det har kommet til mange små og store bloggspirer det siste året. Jeg starter med en liten opprydning nå, og kan trenge litt hjelp fra dere. Hvilke nye veggisblogger finnes det der ute som jeg ikke har fått med meg?
Hele siden med linker slik den ser ut nå, kan du se her.

Har du tips om flere norske blogger/nettsider som kan passe inn under de følgende kategoriene? 
- Vegansk matblogg
- Vegansk livsstilsblogg
- Vegetar matblogg
- Vegetar livsstilsblogg
- Andre nyttige sider, organisasjoner, ressurser o.l.


Bloggen/nettsiden må være aktiv, dvs de bør iallefall ha publisert noe i løpet av dette året.
Kanskje har du selv en blogg som du ønsker at jeg skal linke til? Don't be shy!

Blir glad for alle tips! :)
* Edit 26.03.15: Kategorien "Nesten vegetar mat/livsstil" går ut fra og med i dag. 

* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

16 kommentarer :

 1. Hei Jane :) Jeg har startet ennå en blogg som er mer personlig og handler om å ha en "grønn" livsstil. Fortsetter matbloggingen på Marias Mat, men er så mye annet jeg har lyst til å skrive om også. Passer kanskje under "livsstilsblogg"? Legger ut alt det samme som på Marias Matblogg + flere innlegg om dyrevern, miljøvern, resirkulering, ENØK osv.

  SvarSlett
 2. Hei Jane! Jeg har en blogg paa engelsk http://arcticgrub.com der jeg skriver om norsk mat - jeg veganiserte den etter oktober 2013, sa foer det finnes der alt mulig, men etter den datoen har den vaert, og vil forbli, 100% vegansk! Den kvalifiserer kanskje ikke til listen din, men hadde vaert hyggelig om du og leserene dine vil stoette den og folge med meg! Staa paa videre med alt du driver med, elsker bloggen din! Klem fra Synnove (Sunny) i New York :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for link til bloggen din :) Så kult at du skriver om norsk mat i New York! Skal legge den til i lista med en liten notis om at bloggen din var vegansk etter okt 2013.
   Klem fra Norge!

   Slett
 3. Du kan gjerne linke til bloggen min - vegetarloperen.no. Jeg konkurrerer i triatlon og løp på ren plantekost og viser frem at dette er det beste kostholdet til idrett!

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke om det helt er innafor siden jeg ikke har KUN veganske eller vegetariske retter på bloggen, men jeg har mye vegansk konfekt og bakst på bloggen i tillegg til det andre. Jeg er like vel veldig fokusert på dyrevelferd, økologiske matvarer og å bruke varer som er mest mulig harmonisk produsert så godt det lar seg gjøre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for link og tips :) Veldig fin blogg du har.
   Vet du, nå har jeg faktisk bestemt meg for å kutte ut kategorien "nesten vegetar/vegan", det ble litt feil synes jeg.

   Slett
 5. Det er så gøy å finne nye inspirerende blogger om vegansk livsstil! Gleder meg til å se nye blogger på listen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper det kommer mange fler :) Ser dessverre ut til at en del som sto på lista tidligere har tatt pause eller sluttet å blogge helt :/

   Slett
 6. En av mine favoritt vegetarblogger! :)
  http://ohmyveggies.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips, kjempefin blogg :) Men er den norsk? Tenker å begrense til norsk, kanskje skandinavisk, ellers vil lista bli veldig lang.

   Slett
 7. Hei Jane :)
  Nå har det kommet en norsk dating- og vennefinnetjeneste for vegetarianere og veganere. Den har også blogg med diverse artikler om mat, produkter og oppskrifter: www.veggistreff.no :)
  Kanskje du kan linke til den? :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...