Tips: 6 måter å følge VeganMisjonen på

Hei, dere!
For oss internettbrukere finnes det mange apps og ditts og datts som gjør det lettere å følge med på hva som skjer der ute i verden. De fleste er kjent med facebook og twitter, men det finnes også andre måter å holde seg oppdatert på. Her har du tips om 6 måter du kan følge VeganMisjonen på, slik at du ikke går glipp av noen oppskrifter!1. FACEBOOKVeganMisjonen har såklart sin egen fanside på facebook. Her legger jeg ut bilder og linker til nye bloggposter. Iblant også tips om produkter, spørsmål, linker til aktuelle mediasaker og bilder av små matrelaterte hverdagsgleder og dyr. Her kan alle kommentere, diskutere, dele og "like" her og der :)2. BLOGLOVIN'Dette er bloggplattformen jeg liker best for å holde meg oppdatert på blogger jeg leser. Du kan velge å følge så mange blogger du vil. En kjekk funksjon er at du kan plassere bloggene i egne valgte kategorier, så blir det lettere å holde oversikt.3. TWITTERTwitter er en populær kanal som brukes av mange. Er du en av dem, kan du følge VeganMisjonen også her. Jeg kvitrer når nye oppskrifter er ute, og iblant også om ting som opptar meg.

Følg Veganmisjonen Twitter


4. INSTAGRAMInstagram er i ferd med å bli skikkelig poppis. "Alle" har instagram for tida, og nå har jeg også slengt meg på trenden. Dette er nesten som små bildeblogger. Bilder lastes opp rett fra telefonen og kan tagges med feks #middag #falafel osv, og så kan man se på bilder fra hele verden med samme tagen om man vil. Det synes jeg er gøy!

Min profil har navnet "veganmisjonen". Her blir det litt mer av personlige "i øyeblikket"-bilder fra hverdagen min, hva jeg spiser til middag, rare ting, fine ting, usensurerte bilder av matoppskrifter som aldri havner på bloggen og livet ellers. Så om du vil ha et lite innblikk i hvordan hverdagslivet mitt er, følg meg her :)

Følg Veganmisjonen instagram5. GOOGLE KONTAKTNETTVERK

Her må du ha en googlekonto. Følg, og du blir oppdatert på alle nye poster fra VeganMisjonen.
Linken ligger nederst til venstre her på bloggen.

Følg Veganmisjonen Google


6. E-MAIL

Meld deg på her, og du får enkelt og greit nye oppskrifter rett i mailboksen din.

Følg Veganmisjonen Mail


* Det finnes garantert flere plattformer der ute som er praktiske for å følge en blogg. Tips meg gjerne om hva du bruker!Ha en fin dag!

Jane :)


(fra tumblr)


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

4 kommentarer :

 1. Jeg bruker Google Reader! RSS in my heart, altså. Når jeg først har begynt å lese så uendelig mange blogger ville det vært litt vel tidkrevende å skulle sjekke innom hver enkelt, og med Google Reader spiller det ingen rolle om bloggeren er registrert på Bloglovin eller Facebook eller andre slike plattformer. :)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset! Den skal jeg sjekke ut. Kanskje blir det et punkt nummer 7 på lista.

  SvarSlett
 3. Dæven,du er en driftig dame! ;) Og jeg som synes at det å blogge er slitsomt nok :P (er nok litt lat ja..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, må jo sørge for å bringe misjonen ut til folket ;) Du er knallgod på å blogge da, holder lenge det.

   Slett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...