OFISIELL ÅPNING av VeganMisjonen!!!


Oppskrift Veganmisjonen Veganmat Vegetarmat Panda Nom Nom 
I dag åpner jeg bloggen min for dere der ute!
Inntil desember i fjor besto min kokebok av en haug med løse lapper liggende rundt omkring i hyller og skap. Men så fant jeg ut at det var noe som het blogg.

Til nå har denne siden fungert som en privat kladdebok hvor jeg har notert ned oppskrifter og ideer til oppskrifter, og for et par måneder siden begynte jeg så smått å fotografere maten jeg lagde. Først med mobilkamera og etterhvert med ordentlig kamera.

Etter oppmuntringer og oppfordringer fra venner og kjente har jeg nå omsider bestemt meg for å slippe løs VeganMisjonen! 

De siste to ukene har jeg jobbet på spreng med opprydning, kastet uferdige og mislykkede oppskrifter og tatt bilder til mange av postene. Arbeidet med foto fortsetter videre framover, jeg har som mål å ha bilder på alt.

Jeg hadde absolutt ikke tenkt at dette skulle offentliggjøres noensinne.
Men men. Håper noen der ute vil finne fram til denne siden og at oppskriftene mine kan bli til glede for flere.

Verden trenger flere veganske matoppskrifter!


Veganmisjonen Jane

Hilsen Jane


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...