Veganreise til Berlin!

Bli med til Europas veganhovedstad! 
Berlin!!! Thomas Olsen fra bloggen veganmannen.no arrangerer nå en ny veganreise, og jeg har jo bare sykt lyst til å være med, for denne gangen går turen til fantastiske Berlin! Jeg var med på hans forrige opplevelsesreise til New York i fjor vår, og det var en uforglemmelig opplevelse. Herlighet.

Nå er det altså Berlin som er reisemålet, og dato for turen er 24. - 27. august 2017. Thomas er reiseleder, og i samarbeid med reisebyrået The Travel Company har han skreddersydd hele programmet på forhånd.

Thomas lover god mat, godt selskap og gode opplevelser 

Berlin er kjent for å være den beste byen å være veganer i hele Europa. Her finner man vegansk mat overalt, og på turen vil du selvsagt få med deg alle favorittspisestedene i byen. Du vil også få være med på veganfestival, matshopping på det lokale markedet, et privat kokkekurs og besøke et dyreherberg.

Tenk deg, du bare setter deg på flyet, og når du lander er alt tilrettelagt med hotell og transport, omvisninger og turer til alle de fete stedene du har lyst til å besøke som veganer.

- Jeg gleder meg utrolig masse til denne turen, sier Thomas. Dette er noe jeg og reisebyrået har jobbet mye med, og det har vært viktig for oss å ha et godt og variert program som passer for de fleste.

- Forrige tur vi hadde var til New York, men denne gangen har vi satt Berlin som reisemål, med en enda billigere tur og kortere reisevei, slik at enda flere kan være med.

Se veganmisjonens reisebrev fra veganreisen til New York

Mye for pengene

Prisen for hele turen til Berlin starter på kun 5850 kr per person. Da er alt inkludert. Fly tur-retur, tre overnattinger, to middager, tre frokoster, innpass på veganfestival, omvisning på dyreherberg, omvisning og tips til aktuelle attraksjoner rundt om i byen, kokkekurs, all offentlig transport underveis, transport til og fra hotell og rabatter på utvalgte attraksjoner. Wow!

Prisen totalt kommer an på hva slags overnatting du velger. Du kan velge mellom singelrom på veganhotell, delt dobbeltrom på veganhotell, delt dobbeltrom på hostel eller delt seksmannsrom på hostel. Alle de ulike prisalternativene finner du oversikt over på nettsiden til veganreiser.

- Tidligere har vi sett at det er endel studenter og andre som jobber deltid som har lyst til å være med på tur, og som har ønsket å bo litt billigere. Derfor har vi denne gangen muligheten til å bo på hostel for å få turen rimeligere. Det er derimot også mulig å bo på et flott vegansk hotell for de som ønsker det, sier Thomas.


Mer informasjon finner du på nettsiden veganreiser.no

Følg gjerne Veganreiser på facebook


TILBUD: Bestiller du innen 1. april får du et earlybird tilbud med dobbeltrom på veganhotellet til kun 6900 kr!
For påmelding, send en e-post til thomas@thetravelcompany.no
* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...