Hei igjen!

Veganmisjonen Jane Juice
Lenge siden sist!
Håper dere har hatt en fin sommer :) Nå er det på tide med et lite livstegn fra veganmisjonenland synes jeg.
I sommer innvilget jeg meg en laang pause fra alt som heter blogging. Jeg har (hold dere fast) nesten ikke laget mat på to måneder! Jeg var ærlig talt så lei av mat og matlaging at jeg vurderte å legge ned hele geskjeften. Men en pause har gjort godt. Jeg kjenner at inspirasjonen er på vei tilbake og at jeg gleder meg til å blogge litt mer framover :)


VeganMisjonen har sannelig levd sitt eget liv mens jeg har vært borte. Statistikken forteller nemlig at dere lesere har vært flittige gjester her, selv om ingen nye oppskrifter har blitt servert på aldri så lenge. At mange daglig benytter seg av oppskriftene er helt sikkert. Det gjør meg glad!

Må også si tusen takk for alle hyggelige mailer og kommentarer som dere nydelige mennesker har skrevet til meg mens jeg har hatt ferie. Jeg har ikke fått svart dere alle, men hver eneste en er lest og har blitt satt stor pris på.

Om dere lurer på hva jeg har brukt tida på disse ukene, her er et lite utvalg:


Bamsevask Tørkestativ

Gummistøvel

Matcha Te

Mallorca Strand

Fly Utsikt

Wow Gnome


Tofusalat

Ikea Esker

Sopranos Tv

Knebøy

Vegetar Maki

Ananasdrink


Følg med framover her på VeganMisjonen, så sees vi snart! :D* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebook eller instagram @veganmisjonen.

19 kommentarer :

 1. Så bra, du var dypt savnet! :)

  SvarSlett
 2. Yaaaaaay! *danse duskedans*

  SvarSlett
 3. Jaaaaaa! :D Gleder meg til å høre fra deg igjen :))

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake! :) Ser ut som du har kost deg i bloggpausen!

  SvarSlett
 5. Yay! Det ser ud til du har haft en finfin sommer, dejligt at se!

  SvarSlett
 6. herlig å ha deg tilbake! elsker bloggen din og har vært flittig bruker også i sommer. er så glad for at man kan søke i oppskrifter etter indigrienser, så når jeg har litt ekstra bladpersille liggende f.eks. vender jeg til deg for inspirasjon og vips så har man verdens beste persille pesto til middag. fantastisk!

  SvarSlett
 7. welcome back!!!!!!!!!! glede meg!!:)

  SvarSlett
 8. Så koselig du er tilbake!! :D Det har jeg gledet meg til! og bra du er full av inspirasjon og matlagings-lyst igjen.

  SvarSlett
 9. Mjuuugly: :)

  Sunol: :DDD

  badegakk: Hihihi, dans oppå bordet :O

  Sara Mauland: Takk!

  Josefine: Gleder meg! Koselig å høre fra dere her igjen også :))

  Hanne: Ja, har virkelig fått koblet av og sanket nye krefter :)

  SvarSlett
 10. Silje Silje: Veldig kjekt. Har fulgt bloggen din i sommer forresten, heldig du er som har alle de skjønne pusene til låns!

  Sofie: Finfin sommer :) Selv om det for det meste har vært gråvær og regn her i Oslo. Hjalp med en sydentur ;D

  martemow: Ja, ikke sant det er praktisk! Jeg også liker veldig godt den funksjonen. "Søk på erter og alle oppskrifter med erter kommer opp", knallkjekt! Og den persillepestoen er mmmmmmm!

  sam: :D

  Ragnhild: Ja, nå blir det oftere posting av litt av hvert framover :D

  SvarSlett
 11. Hei, Jane!
  Superhyggelig at du er tilbake! Jeg får så mye inspirasjon av bloggen din, både matmessig og treningsmessig. Digger hvordan du kombinerer vegan og styrke! Gleder meg til å se hva som kommer fremover :)

  SvarSlett
 12. Takk alle :) Ekstra koselig å være tilbake når man får en så hyggelig velkomst :)  SvarSlett
 13. Skjønne bilder! Ser så koselig ut :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...