Kokkekurs

Bli med på veganske kokkekurs. 
Har du lyst til å lære mer om grønn og sunn mat? Da er våre kokkekurs noe for deg!

Vi vil inspirere hele Norge å spise grønnere, sunnere plantebasert mat! Ta kontakt om du vil vi skal besøke din by eller bedrift.

Jeg og min kollega Thomas Olsen arrangerer veganske kokkekurs, unike i sitt slag, gjennom vårt felles firma VeganPlan. Kursene har ulike temaer og passer for alle som vil lære mer om hvordan man kan spise mindre kjøtt og mer grønt i hverdagen.


Meld deg på nyhetsbrev og få tilsendt informasjon om kommende kurs i ditt områdeOm oss.
Vi er Jane og Thomas, og vi driver til daglig bloggene veganmisjonen.com og veganmannen.no. Vi er lidenskapelig opptatt av mat og har et lass av erfaring, kompetanse og kjærlighet for faget.

Sammen har vi kurset over 2000 nordmenn i plantebasert mat, helt fra Bodø i Nord til Stavanger i vest. Vi har også holdt kokkekurs og foredrag på blant annet Oslo vegetarfestival, Vegansk julefestival, Vegetarfestivalen i Halden, Norsk vegetarforening, laget mat på God morgen Norge, snakket om veganmat på NRK morgennytt og leverer oppskrifter og intervjuer til ulike magasiner, aviser og blader.

Besøk Veganplan på facebook her

Her besøker vi Oslo vegetarfestival og lager blant annet nøttemelk, bønnepostei og nøttesmør.Se oss snakke om vegansk julemat på Nrk morgennytt, desember 2013.
* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.