Julemat gjort enkelt

Juletallerken med rødbetebiffer og vegansk stek. 
Dette må være den raskeste juletallerkenen jeg noensinne har laget. Selv om det går mest i hjemmelaget mat her i huset, er det veldig kjekt å ha noen raske løsninger å ty til iblant.

Da jeg var på julehandel på Strömstad mat nylig, fant jeg masse spennende veganprodukter, både frossenvarer og ferskvarer. Så nå har jeg fryseren full av veganske burgere, middagsboller, stek, pølse, pålegg og annet snadder. Flittig brukt på de dagene vi ikke gidder å lage middag.

Jeg har laget meg en skikkelig digg juletallerken med to av favorittene fra grensehandelen, nemlig rødbetebiffer og vegansk stek. Server med typisk julemattilbehør, så skal du se det blir julestemning i heimen ;)


Økologiske rødbetebiffer fra Ekko gourmet
Disse er laget av masse deilig rødbete, to typer bønner og gulrot. Nydelig rødfarge, og de kan stekes rett fra dypfryst tilstand. Gi dem 3-4 minutter på hver side, og de blir sprø og fine.


Vegansteak fra Veggyness
Denne finner du i ferskvaredisken og er noe for alle som liker det litt "kjøttete". Småspicy kjøttfrie steker med pepper og paprika på utsiden. Basert på hvetegluten, også kalt seitan.


Server for eksempel med ovnsstekte poteter, stekt rosenkål, rødbete og hjemmelaget peppersaus.


Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Strömstad mat. Les mer på nettsiden deres her.

* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

2 kommentarer :

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!