Veganske godisfavoritter fra Strömstad mat

Skumgodteri, sjokolade, lakris - hvilken er din favoritt? 
Nå er det snart halloween, noe som betyr høysesong for godteri! Jeg har igjen vært på handletur til fantastiske Strömstad mat, og denne gangen har jeg snoket spesielt i snopavdelingen etter vegansk godteri. Her er noen av favorittene som ble med meg hjem.

Cool hallon skalle - fra Bubs godis 
Veldig mange typer gele- og skumgodteri inneholder som kjent gelatin, så gjett om jeg ble glad da jeg fant disse posene tydelig merket med "gelatinfri". Gelatin er ikke vegansk, siden det er laget av blant annet sener, knokler og hud fra dyr. Heldigvis er det enkelt å erstatte det med veganske alternativer, og Bubs godis begynte tidligere i år å bytte ut gelatinet i skumgodteriet sitt med potetprotein. Tommel opp for det!

Disse er deilig rosa skumgodteri med med hallon-smak (bringebær) og perfekt seig konsistens. Lett syrlig "støv" på utsiden, søt-sure og med bringebærsmak inni. Samboerens favoritt!Cool cola skalle - fra Bubs godis
Akkurat slik jeg husker colagodteriet fra barndommen. Små sukkerkorn utenpå og god colasmak. Perfekt konsistens, ikke for myk.Soft & fresh Licorice, salty salmiak - fra Panda
Jeg er egentlig mer en saltmons enn søtmons, det vil si jeg liker salt- og salmiakkgodteri best, så denne er en stor favoritt. Panda lakris finnes også i søt type (som også er vegansk).Mørk sjokolade - fra Garant
Kjempegod faritrade melkefri sjokolade som finnes i flere gode smaksvarianter. Den blå er med havsalt og den røde er med tranebær. Ordentlig mørk sjokoladesmak. Nom!Delicatoboll
Dette er en type sjokoladeboller laget av blant annet havregryn, kokos, kakao og sukker, og de er rett og slett farlig gode! Sist gang jeg var på handletur til Strömstad kjøpte jeg med meg den lille pakka med kun 6 stykker og angret dypt etterpå, så denne gangen ble det tre store pakker med 15 i hver ;)


Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Strömstad mat.


* * * vegan, veganer, veganmat, VeganMisjonen!!! * * *

Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...