Bli med på en unik veganreise til New York! ( Rabatt for veganmisjonens lesere )

#reklame
Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding
Om snaue to uker går turen til USA og New York. 
Dette er en skreddersydd og helt unik opplevelsestur med veganisme som tema. Jeg skal selv være med på turen, og jeg gleder meg helt vanvittig mye. Dette kommer til å bli en opplevelse for livet!

Det er fortsatt ledige plasser, så om DU har lyst til å være med, er det bare å hive seg rundt og melde seg på!

Rabatt!
Jeg har fått den fantastiske muligheten til å gi en rabatt til alle mine lesere. Bruker kodeord "veganmisjonen" ved påmelding, og du får hele 1500,- i rabatt på turen. Tilbudet gjelder til og med søndag 1. mai. (Se nederst i artikkelen for mer info om påmelding)


Her er noen av opplevelsene vi skal få med oss: 

Vi skal besøke NY Vegetarian Food festival
En av de største vegetarfestivalene i USA. Vi får utlevert festivalbilletter av reiselederen på morgenen, og klokka 10 reiser vi samlet til festivalen med undergrunnsbanen for de som ønsker det. Resten av dagen har vi fri til å utforske festivalområdet på egenhånd. (Festivalbillett er inkludert).

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding


Vi skal spise på flere kjente veganske restauranter
Blant annet på gourmetrestauranten Blossom. (Alle fellesmåltider på turen er inkludert).

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

Besøk på Farm Sanctuary
Dette er en gård med dyr som har blitt reddet fra slakt. Her får vi tid til å koble av, leke og kose med dyrene samt en privat omvisning på dette fantastiske stedet som har reddet utallige dyr fra slakt og et dårlig liv i fangenskap. Vi spiser også en vegansk lunsj ute sammen med dyrene. (Transport, inngang, omvisning og lunsj er inkludert i prisen).

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

Privat sightseeing med en lokalkjent vegansk tour guide
Deler av turen kjører vi buss, og deler av turen går vi til fots. Her får vi oppleve byens høydepunkter og attraksjoner, blant annet Empire State Building. (Hele sightseeing-turen er inkludert i prisen)

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

På sightseeing får vi også tid til litt vegan-shopping! Blant annet tar vi turen innom innom en sko- og veskebutikk med høykvalitets skinnfrie produkter. I tillegg skal vi få med oss noen veganske godbiter, for eksempel Erin Mckennas bakery, som er en kjent vegansk og glutenfri cupcake-café.

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

Det blir også en tur til vakre High line, en nedlagt jernbane som er gjort om til en 2,4 kilometer lang park over byen. Her kan vi rusle over bakkenivå, se ned på mylderet av folk, arkitektur og trafikk og få en pause fra travle Manhattan.

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

Turen arrangeres av reisebyrået American travel, som har spesialisert seg på turer til USA. Reiseleder er ingen ringere enn blogger, kokkekursholder, podcaster og festivalarrangør Thomas Olsen fra veganmannen.


Thomas har selv bodd i USA i 4 år, feriert mye der og forteller at han har mange gode minner og opplevelser derfra. Hans første møte med USA var da han som tjueåring dro til Florida for å jobbe i Disney World. Han har også jobbet som au pair i Philadelphia og for verdens største dyrevernsorganisasjon PETA i Norfolk, Virginia. Ellers har han vært mye i New York og forteller at han elsker den byen.

- De har så utrolig mye alternativer der, og noe for alle. Det varierer veldig fra stat til stat i USA hvor mye veganmat som er tilgjengelig, men New York står i særklasse. Den ble i fjor kåret til den beste byen for vegansk mat, så dette er jo den perfekte byen for en veganreise.

Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding

Hva gleder du deg mest til på turen?
- Jeg gleder meg nok aller mest til å besøke Farm Sanctuary og se alle dyrene som bor der. De har flere hundre dyr som er reddet fra slakt som får lov til å leve ut sine liv der. Det varmer mitt hjerte å vite at de har dette stedet som sitt hjem. Jeg gleder meg også veldig til vegetarfestival og til å få smake all den gode maten som er planlagt i løpet av turen.

Hvem passer reisen for?
- De som påmeldt til nå er i alle aldre og kjønn, og det er både veganere og ikke-veganere med. Turen er lagt opp slik at man kan være sosial om man vil, eller trekke seg tilbake når man føler for det. Thomas vil være tilgjengelig gjennom hele turen om det skulle være noe.

Ekstra: Kokkekurs for alle deltakerne
Lørdag 30. april har alle deltakerne på turen tilbud om å være med på et gratis kokkekurs med veganmannen. Her lager vi en tre-retters vegansk middag, spiser og koser oss og blir litt mer kjent før turen.


Påmelding:
Du kan melde deg på turen i bestillingsskjemaet som du finner her. Skriv "Rabatt kodeord: Veganmisjonen" i feltet for kommentarer nederst, så får du hele 1500 kroner i rabatt!

Program og mer info finner du her

Link til facebook-event her

Har du flere spørsmål om program, priser, påmelding eller annet, ta kontakt med Thomas C. Hellem fra reisebyrået American Travel. Mailadresse: thomas@americantravel.no. Telefon: 952 71 444.


Veganreise USA New York Veganmannen Rabatt Påmelding


Få de siste oppdateringene fra bloggen på facebookinstagram @veganmisjonen eller snapchat: janesmat.

6 kommentarer :

 1. Hei! Synes jo dette kan høres veldig gøy ut, men jeg blir også litt betenkt. Håper det er ok at jeg spør, vil gjerne høre hva du tenker om dette: Hovedgrunnen min til å være veganer er miljø/klima og voldsom ressurssløsing i produksjonen av animalsk mat. Veganisme blir ofte framhevet som et grønt alternativ, og noe som kan være med på å løse klimakrisen. For min del ville det føles feil å legge ut på en så lang flytur for så få dager, når flyreiser er noe av det vi gjør som skader miljøet mest. Litt som å kjøre SUV for å kjøpe kortreiste grønnsaker... Hva tenker du om dette? Og synes du miljøperspektivet er viktig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Om du spør meg om en fasit, så har jeg ikke det. Og hva som er riktig for deg, er det bare du som vet.

   Sånn jeg tenker, for meg, så vet jeg at jeg bidrar hver eneste dag til at verden blir et bedre sted for både mennesker og dyr. Jeg kunne gjort mer, jeg kunne tatt tog eller syklet til Bodø når jeg har kokkekurs der, unnlatt å dra til USA, bodd i en hytte i skogen og dyrket min egen mat, ikke brukt plast eller hårspray, innført kjøpestopp osv.

   Men jeg er ikke perfekt, og for meg handler ikke veganisme om å være perfekt. Å leve 100% perfekt/etisk er så å si umulig. Dette er spørsmål vi veganere ofte får, hvorfor vi ikke gjør MER, eller at vi ikke er bra nok fordi vi ikke gjør ALT. Og da er det lett å bli motløs og tenke at det er håpløst i det hele tatt å prøve, om det ikke blir perfekt uansett... For meg er det viktig å ikke la meg dra ned i den tankegangen, jeg skal faktisk leve dette livet og glede meg over det. Og om jeg stiller så høye krav til meg selv at jeg aldri skal kunne reise for eksempel, er jeg dømt til å mislykkes.

   Jeg er i hovedsak veganer for dyrene, men miljøfaktoren er selvfølgelig også viktig. Jeg vet at miljøavtrykket mitt er suverent bra sammenliknet med en "vanlig kjøtteter". Men jeg sykler ikke til USA. Der går grensen.

   Uansett, du bestemmer hva som er riktigst og viktigst for deg :)

   Slett
 2. Jeg er helt med på tankegangen om det å være perfekt. Møter mange rare krav/forventninger på grunn av valget jeg har tatt, der folk mener at jeg burde gjøre/synes det ene eller det andre. Ikke fordi de gjør det selv, men at jeg burde fordi jeg er veganer. Jeg spurte mer av nysgjerrighet, fordi jeg synes dette er viktige spørsmål, ikke for å angripe deg eller stille krav.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tipper vi er mange som møter undring og spørsmål på grunn av våre valg om å leve vegansk, enkelte ser nok på veganisme som et "ekstremt" valg. Jeg tok ikke spørsmålet ditt opp som kritikk eller krav, men som du sier, som nysgjerrighet. Jeg er vant til å få masse spørsmål og synes det er spennende å snakke om ulike tankesett og holdninger. Nysgjerrighet og dialog er topp! :)

   Slett
 3. Vi gleder oss til å følge deg på tur, tro du vil komme hjem med masse ekstra inspirasjon, nye oppskrifter og muligheten for å endre livene til mange. Å sende deg på en slik tur er vi sikre på at vil skape masse gode ringvirkninger som vil fylle de eventuelle miljøavtrykkene en slik tur bidrar til. Kos deg og del masse opplevelser med oss! Det må knuses noen soyabønner for å lage en veggerøre. Måtte du og dere få den beste turen!
  Du fortjener en riktig god ferie og opplevelse, som vi gleder oss til å følge når du har tid til å dele :)

  Lars Giæver
  - grunnlegger av Veggispreik -

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar :D Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...